29.7.2020

Ottelujärjestelyt elokuun kotipeleissä

(Kuva: Tero Wester)

FC Inter pelaa elokuussa kolme kotiottelua, jotka järjestetään hieman aiempaa vähäisemmillä poikkeusjärjestelyillä. Tässä katsojainfossa on kerrottu elokuun otteluiden poikkeusjärjestelyistä, jotka ovat voimassa seuraavissa otteluissa:

 • la 1.8. klo 17.00 FC Inter – IFK Mariehamn
 • su 9.8. klo 18.30 FC Inter – FC Haka
 • pe 14.8. klo 18.30 FC Inter – HIFK

 

Merkittävimmat asiat lyhyesti

Mikä muuttuu:

 • Katsomoita ei ole enää rajattu korkeintaan 500 hengen alueisiin.
 • Pääkatsomon fanituotemyymälä 2. kerroksessa aukeaa jälleen.
 • Ottelun jälkeen 3. kerroksen baarissa järjestetään jälleen jälkipelit.
 • Alueita rajanneiden suoja-alueiden poistuminen tuo myyntiin hieman aiempaa enemmän istumapaikkoja.
 • Premium-kausikorteilla pääsee otteluun sisälle suoraan ilman erillistä lippua.
 • VIP-kausikorteilla pääsee otteluun sisälle suoraan ilman erillistä lippua, mutta tarjoilujen varmistamiseksi etukäteisilmoittautumista toivotaan.

 

Mikä ei muutu:

 • Ottelutapahtumaan ei edelleenkään saa osallistua, jos on vähäisiäkin hengitystieinfektion oireita.
 • Turvaetäisyys muihin kuin oman perheen tai ruokakunnan jäseniin on säilytettävä koko ottelutapahtuman ajan.
 • Hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta on huolehdittava.
 • Katsomopaikoista vain reilu kolmannes on myynnissä turvaetäisyyksien mahdollistamiseksi.
 • Stadionilla ei ole ottelupäivänä lipunmyyntiä.
 • Anniskelukatsomo A- ja B-lohkoissa ei ole käytössä, vaan koko katsomoalue on ikärajaton.
 • Matsiruokaa ei ole tarjolla ennen ottelua

 

KATSOMOT JA SISÄÄNKÄYNNIT

Otteluihin on myynnissä paikkoja sekä pääkatsomosta että Olympiakatsomosta. Näiden katsomoiden välillä ei pääse liikkumaan ja sisäänkäynti tapahtuu vain kullekin lohkolle tarkoitetusta sisäänkäynnistä.

PÄÄKATSOMO

Pääkatsomon länsipuolen lohkoihin (lohkot A, B, C) kulku on ainoastaan katsomon Uudenmaankadun puoleisista porteista ja itäpuolen lohkoihin (lohkot D, E, F) kulku on ainoastaan Blomberginaukion puoleisista porteista.

Pääkatsomossa on lisäksi VIP-katsomo, joka pitää sisällään VIP-ravintolan paikat 3. kerroksessa sekä Top Floor Loungen, aitiot ja niiden paikat 4. kerroksessa. Kulku tälle alueelle on ainoastaan Blomberginaukion puoleisesta VIP-sisäänkäynnistä.

OLYMPIAKATSOMO

Olympiakatsomon itäpuolen lohkoihin (lohkot J, K, L) kulku on vain Olympiakatsomon Blomberginaukion porteista ja Olympiakatsomon länsipuolen lohkoihin (lohkot M, N, O) kulku on vain Olympiakatsomon Uudenmaankadun porteista.

Erityisjärjestelyin pääkatsomon alueiden kokonaiskatsojakapasiteetti on noin 1500 paikkaa ja Olympiakatsomon noin 1000 paikkaa.

FC Interin kannattajat sijoittuvat otteluissa pääkatsomon A-lohkoon. Vierasjoukkuetta kannattavien toivotaan ostavan lippunsa J1-lohkosta.

 

KAUSIKORTTILAISET

Kausikorttilaisille on lähetetty sähköpostitse ohjeita elokuun otteluiden osalta. Voimassa olevien erityisjärjestelyiden aikana kaikki Veritas Stadionin istumapaikat ovat numeroimattomia, jotta turvavälit on mahdollista säilyttää katsomossa. Kuhunkin katsomolohkoon otetaan vain rajattu määrä katsojia, joten istumapaikka tai katsomolohko ei välttämättä ole sama kuin kausikorttipaikka.

Premium-kausikortit

Elokuusta alkaen Premium-kausikorttilaiset pääsevät valitsemaansa katsomolohkoon suoraan kausikortillaan, eikä erillistä paikkaa otteluihin tarvitse lunastaa. Katsomossa oma kausikorttipaikka ei kuitenkaan ole välttämättä käytettävissä turvaetäisyyksien säilyttämiseksi, vaan paikka on valittava muualta samasta katsomolohkosta.

Light-kausikortit

Varsinaisella kausikortilla ei suoraan pääse otteluihin sisälle, vaan jokaisen otteluun tulevan Light-kausikorttilaisen on lunastettava paikka katsomolohkoon etukäteen Tiketin myyntikanavan kautta. Kausikorttilaiset voivat lunastaa maksuttoman lippunsa osoitteessa www.tiketti.fi/fcinter. 1 lippu/kausikortti. Kampanjakoodina toimii kausikortista löytyvä 13-numeroinen koodi.

Light-kausikorttilaisten paikka on valittavissa A- tai F-lohkoista sekä Olympiakatsomosta.

VIP-kausikortit

Elokuusta alkaen VIP-kausikorttilaiset pääsevät VIP-katsomoon suoraan kausikortillaan, eikä erillistä paikkaa otteluihin tarvitse lunastaa. VIP-palveluiden ja -tarjoilujen oikeinmitoittamiseksi FC Inter toivoo kuitenkin etukäteisilmoittautumista sähköpostitse lähetetyn linkin kautta.

Katsomossa oma kausikorttipaikka ei kuitenkaan ole välttämättä käytettävissä turvaetäisyyksien säilyttämiseksi, vaan paikka on valittava muualta VIP-katsomosta.

Seurakorttilaisten osalta joukkueenjohtajia ohjeistetaan ottelulipuista erikseen.

IRTOLIPUNMYYNTI

Liput ovat myynnissä vain ennakkoon Tiketin myyntipisteissä sekä verkkokaupan kautta. Stadionilla ei ole pelipäivänä lipunmyyntiä.

Lippujen hinnat (ennakkoon* / pelipäivänä)

 •     Aikuiset 15 €** / 20 €
 •     Opiskelijat/eläkeläiset/työttömät/varushenkilöt 5 € / 10 €
 •     Nuoret 12-17 v. 5 € / 10 €
 •     Lapset alle 12 v. 1 €

Osta liput 

HUOM! Normaalitilanteesta poiketen myös alle 12-vuotiaat lapset tarvitsevat pääsylipun kotiotteluihin. *Ennakkoliput myynnissä alennettuun hintaan ottelua edeltävän päivän klo 23.59 saakka. ** S-Etukortilla 2 € alennus ennakkolipuista Tiketin myyntipisteissä.

HUOM! Suomen Palloliiton suositusten mukaisesti Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla tai erotuomarikortilla ei pääse katsomaan Veikkausliigaotteluita poikkeustilan aikana.

PALVELUT

Pääkatsomon 3. kerroksen baari sekä anniskelualueet sijaitsevat länsipuolen lohkojen alueella (A, B ja C-lohkot). Myös Olympiakatsomon lohkoille on oma anniskelualueensa tulostaulun puoleisessa päädyssä.
FC Interin fanituotemyymälä Inter Shop on avoinna pääkatsomon 2. kerroksessa. Maksuvälineenä käy vain korttimaksu.

 

OTTELUTAPAHTUMAAN OSALLISTUVIEN TURVAKSI

FC Inter ja Veritas Stadion noudattavat ottelutapahtumajärjestelyissään Suomen Palloliiton, Aluehallintoviraston sekä muiden viranomaisten ohjeita ja määräyksiä. Stadionin alueelle on lisätty erityisjärjestelyjä koskevia opasteita, siivousta on tehostettu ja ottelutapahtumahenkilöstö on koulutettu toimimaan ohjeiden mukaisesti.

Turvallinen ottelutapahtuma edellyttää kuitenkin kaikkien tapahtumaan osallistuvien yhteistyötä ja jokainen ottelutapahtumaan osallistuva on lähtökohtaisesti itse vastuussa omasta toiminnastaan ja tapahtumaan saapumisestaan. Siksi pyydämme tutustumaan seuraaviin stadionin erityisjärjestelyihin:

 • Ottelutapahtumaan ei saa osallistua, jos on vähäisiäkin hengitystieinfektion oireita.
 • Sisääntuloportit avataan 60 minuuttia ennen ottelun alkua ja VIP-sisäänkäynti 75 minuuttia ennen ottelun alkua. Saapumalla ajoissa varmistat sujuvan ja turvallisen sisääntulon.
 • Kaikki istumapaikat ovat numeroimattomia ja paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.
 • Saman perheen tai ruokakunnan jäsenet voivat istua vierekkäin.
 • Suositeltu 1-2 metrin turvaväli on syytä säilyttää katsomossa ja mahdollisissa jonotustilanteissa esimerkiksi otteluun tullessa ja sieltä poistuttaessa tai WC-tiloihin tai myyntipisteelle jonottaessa.
 • Tarvittaessa järjestyksenvalvojamme auttavat turvavälien noudattamisessa.
 • Tapahtumaan osallistuvien on huolehdittava hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Käsien desinfiointipisteitä on lisätty koko stadionin alueelle.
 • Myyntipisteillä suositellaan korttimaksamista.
 • Tarvittaessa yleisön poistuminen ottelusta ohjataan porrastetusti lohkoittain, jotta poistuminen stadionilta sujuu turvallisesti ja joustavasti.
 • Muutokset epidemiatilanteessa saattavat vaikuttaa otteluiden erityisjärjestelyihin.

 

MEDIAN EDUSTAJILLE

Kaikkiin FC Interin kotiotteluihin on akkreditoiduttava etukäteen. Emme valitettavasti voi automaattisesti taata hyväksyttyä akkreditointia kaikille hakijoille. Hyväksytty akkreditointi vahvistetaan hakijalle aina kirjallisesti. Median edustajille on varattu lehdistötila pääkatsomon 3. kerroksesta. Lehdistötilaisuutta ottelun jälkeen ei toistaiseksi järjestetä. Akkreditointipyynnöt jokaiseen otteluun viimeistään ottelua edeltävänä päivänä täältä.