2.5.2021

Otteluinfo: FC Inter – FC Haka 9.5.2021

(Kuva: Tero Wester)

FC Inter pelaa kauden toisen kotiottelunsa äitienpäivänä eli sunnuntaina 9.5.2021 klo 16.00 alkaen. Veritas Stadionille saapuu tuolloin vieraaksi Valkeakoskelta FC Haka.

Tällä hetkellä voimassa olevien rajoitusten vuoksi vielä kauden toinenkin ottelu joudutaan pelaamaan tyhjille katsomoille. Koska ottelu pelataan suljetuin ovin, ei myöskään Veritas Stadionin ravintolassa tai aitioissa ole mahdollista seurata ottelua. Tämänhetkiset rajoitukset ovat voimassa 15. toukokuuta asti. Tätä seuraavien otteluiden järjestelyistä tiedotetaan erikseen heti, kun niitä koskevat rajoitukset ja ohjeistukset ovat tiedossa.

KATSO OTTELU RUUDUSTA

Ruutu+ näyttää myös tällä kaudella kaikki Veikkausliigan ottelut suorina lähetyksinä. FC Inter ja Ruutu tarjoavat kaikille Interin kausikorttilaisille koodin, jolla saa Ruutu+ -palvelun käyttöönsä ilmaiseksi yhden kuukauden ajaksi. Koodi ja tarkemmat ohjeet on lähetetty kausikorttiasiakkaille keskiviikkona 21.4. Mikäli olet tilannut kausikortin, mutta et ole saanut koodia, olethan yhteydessä: toimisto@fcinter.fi.

Katso ottelu Ruudusta

KAUSIKORTIT

FC Interin kausikortit ja sarjaliput ovat myynnissä Tiketin verkkokaupassa sekä myyntipisteissä. Yksittäisten pelien lipunmyynti avataan heti, kun se on rajoitusten osalta mahdollista. Mikäli ottelutapahtumien yleisömäärää joudutaan rajoittamaan sen jälkeen, kun yleisöä saadaan ottaa paikan päälle stadionille, ovat Interin kausikorttiasiakkaat aina etusijalla.

Katso tarkemmat tiedot kausikorttien sisällöistä

Osta kausikortti

KANNATTAJAKIRJE

Kannattajakirje on FC Interin oma uutiskirje, joka ilmestyy noin kerran kuukaudessa. Postituslistalle voi liittyä kausikortin tilauksen yhteydessä (antamalla markkinointiluvan) tai alla olevan linkin kautta. Tilaamalla kannattajakirjeen kuulet Interin tuoreimmat kuulumiset ensimmäisenä ja saat ne suoraan sähköpostiisi. Tällä kaudella luvassa on myös eksklusiivista sisältöä, mitä et muualta näe!

Tilaa kannattajakirje

 

TUE SEURAA

Vaikka vielä emme pääse kokoontumaan yhdessä Veritas Stadionille, voit tukea FC Interiä esimerkiksi ostamalla fanituotteita tai sarjalippuja. Tiketissä on myynnissä viiden ja kymmenen kappaleen sarjalippupaketteja, joilla pääset otteluihin normaalia edullisemmin. Sarjalipuilla voit lunastaa lippuja haluamiisi otteluihin sitten, kun yleisöä voidaan ottaa paikan päälle.

  • 5 käyttökerran sarjalippu 59 €
  • 10 käyttökerran sarjalippu 99 €

Liput normaalisti ennakkoon 15 €/kpl ja pelipäivänä 20 €/kpl. Sarjalippuja voit käyttää joko itse useassa eri ottelussa tai vaihtoehtoisesti tulla yhteen ottelun useamman kaverin kanssa.

Osta sarjalippuja

Kannustitpa sitten turvallisesti kotona, myöhemmin tilanteen salliessa paikan päällä stadionilla tai haluat muuten vaan tunnustaa väriä arkena, Inter Shopista löydät laajan valikoiman FC Interin fanituotteita. Verkkokaupassa voit tehdä ostoksia silloin kun sinulle sopii. Myynnissä mm. uudet kauden 2021 viralliset pelipaidat, Interin logolla varustetut kasvomaskit sekä erilaisia paitoja, huiveja ja päähineitä.

Osta fanituotteita

MEDIA

Voimassa olevat koronarajoitukset vaikuttavat ottelutapahtumiin myös median osalta. Palloliiton ohjeiden mukaisesti otteluun voidaan toistaiseksi ottaa median edustajia paikalle vain hyvin rajallisesti. Emme valitettavasti voi automaattisesti taata hyväksyttyä akkreditointia kaikille hakijoille. Hyväksytty akkreditointi vahvistetaan hakijalle aina kirjallisesti.

Akkreditointia on haettava viimeistään ottelua edeltävänä päivänä klo 12.00 mennessä alla olevan linkin kautta.

Hae akkreditointia