15.7.2017

Otteluennakko: VPS-Inter

FC Inter kohtaa huomenna sunnuntaina Veikkausliigaottelussa Vaasan Palloseuran. Vierasottelu vaasalaisia vastaan pelataan Elisa Stadionilla kello 18.30 alkaen.

Huomenna Interiä isännöivä VPS on sarjataulukossa tällä hetkellä toisena. Tämä ei yllätä, sillä joukkue on pelannut seitsemän viimeisintä Veikkausliigaottelua ilman tappiota. Joukkueen edellinen tappio on toukokuun 24. päivä Ilvestä vastaan pelatusta ottelusta.

Inter ja VPS ovat kohdanneet toisensa kahdesti tällä kaudella. Suomen Cupissa Inter oli vahvempi 2-0, kun taas toukokuussa VPS haki Veikkausliigassa Veritas Stadionilta pisteet 0-1 tuloksella.

Inter lähtee otteluun voitto alla, kun se kaatoi viime lauantaina JJK:n 4-0. Tuossa ottelussa joukkue sai kaunisteltua heikkoa kotisaldoaan. Nyt on haussa kauden kahden peräkkäisen voiton ”putki”.

– Tarvitsemme lisää tasaisuutta otteisiin. Emme ole pystyneet voittoon kahta kertaa peräkkäin tällä kaudella. Nyt meillä on siihen mahdollisuus ja haluamme saada tähän tilastoon muutoksen, sanoo joukkueen päävalmentaja Shefki Kuqi.

Kuqi ei ollut täysin tyytyväinen joukkueen otteisiin JJK-voitossa. Huomenna pitää siis parantaa.

– Tulos viime ottelussa oli hyvä, mutta ei se ihan kaikkea pelistä kerro. Huomenna vastustaja on eri luokkaa ja myös meidän täytyy pystyä nostamaan omaa tasoamme, mikäli haluamme voittaa, korostaa Kuqi.

Itsensä Eurooppa Liigan karsinnoissa toiselle karsintakierrokselle selvittänyt VPS on joukkue, jolla on selkeä tapa pelata. Kuqi luottaa, että Interiltä löytyy keinot vaasalaisten lyhytsyöttöpelin pysäyttämiseksi.

– Heillä on selkeä tapa pelata. He pelaavat hyvää lyhytsyöttöpeliä. Meidän täytyy löytää lääkkeet heidän pysäyttämiseksi. Olemme valmistautuneet hyvin, joten meillä on hyvät mahdollisuudet huomenna, päättää Kuqi.

Interin kokoonpanosta ovat varmuudella sivussa Henrik Moisander, Niko Markkula, Kevin Mombilo, Arttu Hoskonen, Albion Ademi ja Elias Mastokangas.

Veikkausliigaottelu VPS-Inter pelataan siis huomenna sunnuntaina Vaasan Elisa Stadionilla kello 18.30 alkaen.