6.4.2018

Otteluennakko: VPS-FC Inter

Otteluennakko
VPS-FC Inter

Edelliset keskinäiset ottelut:

2017
Inter-VPS 0-1
VPS-Inter 3-2
VPS-Inter 2-2

Veikkausliigakausi 2018 alkaa lauantaina Vaasassa, missä Inter kohtaa Elisa Stadionilla Vaasan Palloseuran. Ottelu alkaa kello iltapäivällä kello 15.00.

Viime kaudella peräkkäisille sijoille Veikkausliigassa (8. ja 9.) sijoittuneet joukkueet eivät ole kohdanneet toisiansa talvikauden aikana. Tällä perusteella joukkueiden paremmuutta ei etukäteen voi mitata.

VPS on viimeiset vuodet toteuttanut suomalaisessa mittakaavassa poikkeuksellisen vahvaa pallonhallintaan perustuvaa peliä. Interin päävalmentaja Fabrizio Piccareta myöntää vaasalaisten pelitavan tekevän heistä haasteellisen vastustajan.

– Heillä on poikkeuksellinen pelitapa ja heitä vastaan on aina vaikea pelata. He ovat menettäneet viime kaudesta joitakin avainpelaajia, mutta he varmasti haluavat näyttää pystyvänsä tällä kaudella parempaan kuin viime kauden kahdeksas sija, pohtii Piccareta.

Jos vaasalaisilla on näytettävää, niin samaa voi sanoa Interistä. Kaksi viime kautta on seuralla mennyt penkin alle, joten nyt on tasonnoston paikka.

– Kyllä meillä on myös näytettävää huomenna ja alkavalla kaudella. Haluamme näyttää, että pystymme jatkamaan harjoituskauden hyviä otteita myös Veikkausliigassa, toteaa Piccareta.

Inter-luotsin mukaan talvella menestystä tuonut perusta kantaa pitkälle myös koko kauden aikana.

– Meidän pitää pystyä ylläpitämään sama keskittyminen, työn taso, intohimo ja yhtenäisyys, mitkä veivät meidät jo Suomen Cupin loppuotteluun. Nuo elementit kantavat varmasti pitkälle, päättää Piccareta.

Interin kokoonpanosta ovat varmuudella huomenna sivussa pitkäaikaispotilaat Niko Markkula ja Daniel Kamy. Kaksikosta jälkimmäisen odotetaan aloittavan harjoittelun silmävamman jälkeen ensi viikolla.

Veikkausliigan avauskierroksen ottelu VPS-Inter pelataan siis Vaasan Elisa Stadionilla kello 15.00.