11.10.2017

Otteluennakko: VPS-FC Inter

Veikkausliiga palaa maaottelutauolta huomenna torstaina, jolloin pelataan täysi kuuden ottelun kierros. Inter matkustaa omaan otteluunsa Vaasaan, missä se kohtaa VPS:n. Ottelu alkaa Elisa Stadionilla kello 18.30.

Sekä Interin että VPS:n kaudet ovat menneet periaatteessa ihan samaa rataa. Kausi alkoi hyvin, mutta loppua kohti meno on hyytynyt. Tämän lisäksi Interin pelistä on puuttunut tasaisuus. Kahden peräkkäisen ottelun voittaminen on ollut ylitsepääsemätön este tällä kaudella.

Torstain kotijoukkue VPS:n edellinen voitto Veikkausliigassa on nimenomaan Interiä vastaan heinäkuulta. Tuon ottelun jälkeen vaasalaiset ovat tarponeet suossa. Kaikesta huolimatta Interin päävalmentaja Fabrizio Piccareta antaa tunnustusta VPS:lle.

– VPS pelaa mielestäni parasta jalkapalloa tässä sarjassa. Vaikka he eivät ole tuloksellisesti pelanneet viime aikoina hyvin, tuo heidän tapansa pelata varmasti menestystä seuralle pitkällä tähtäimellä, kehuu Piccareta huomista vastustajaa.

Interin loppukauden peleissä ei hirveästi panosta sarjataulukon kannalta katsottuna ole. Joukkue tarvitsee periaatteessa vielä muutaman pinnan, jotta paikka kauden 2018 Veikkausliigassa on matemaattisesti varma.

Piccaretan mukaan loppukauden peleistä haetaan pisteitä positiivisen tekemisen kautta. Tavoite on nousta sarjataulukossa ylöspäin.

– Haluamme hyvien peliesitysten kautta kerätä niin paljon pisteitä kuin mahdollista ja nousta sitä kautta sarjataulukossa ylöspäin nykyisestä sijoituksestamme, sanoo Inter-luotsi.

Piccareta muistuttaa loppuun, että nyt rakennetaan jo pohjaa kauden 2018 Interille.

– Tavoitteena loppukaudelle on rakentaa hyvä pohja jo ensi kaudelle, päättää Piccarareta.

Interin kokoonpanosta puuttuvat vammojen takia maalivahti Jere Koponen ja Niko Markkula, jota ei tällä kaudella kentällä enää nähdä.

Veikkausliigan ottelu VPS-Inter pelataan siis Vaasan Elisa Stadionilla huomenna torstaina alkaen kello 18.30.