17.5.2018

Otteluennakko: SJK-FC Inter

SJK-FC Inter
Otteluennakko

Kolme edellistä joukkueiden välistä kohtaamista Veikkausliigassa

2017
SJK-Inter 5-0
Inter-SJK 0-1
SJK-Inter 0-3

Suomen Cupin voittoa viime viikonloppuna juhlinut FC Inter jatkaa otteluitaan Veikkausliigassa huomenna. Poikkeuksellisesti kello 20.00 alkavaan otteluun Inter matkustaa Seinäjoelle SJK:n vieraaksi.

Päävalmentaja Fabrizio Piccareta myöntää, että kulunut viikko on ollut erityinen joukkueelle. Vaikean alkukauden jälkeen on vihdoin ollut aihetta iloon.

– Tämä on ollut meille tunteikas viikko. Pelaajani saavuttivat jotain, mikä säilyy seuran historiassa ikuisesti. Haluan onnitella heitä siitä vielä kerran, sanoo Piccareta.

Sekä Inter että SJK ovat olleet Veikkausliigan alkukauden alisuorittajia. Kummallakin joukkueella olisi varmasti edellytykset parempaan. Interin tavoite on parantaa peli kerrallaan sijoitusta Veikkausliigassa.

– Nyt olemme jälleen Veikkausliigassa. Haluamme parantaa sijoitusta sarjataulukossa peli keraallaan ja näyttää, että voimme olla hyviä myös liigassa, toteaa Piccareta.

Inter-luotsi korostaa perjantaisessa SJK-ottelussa oman tekemisen merkitystä. Italialaisen mukaan ottelussa tulee hetkiä, jolloin pitää puolustaa ja myös hallita peliä. Kummankin näistä osa-alueista pitää toimia perjantaina.

– Huomenna meidän täytyy keskittyä omaan tekemiseen. Tiiviiseen hyvin organisoituun puolustuspelaamiseen ja laadukkaaseen pallonhallintapeliin. SJK on rakennettu taistelemaan Veikkausliigan mestaruudesta, joten meidän täytyy pystyä parhaimpaamme saadaksemme pisteitä sieltä, tietää Piccareta.

Interin päävalmentaja Piccareta lähtee otteluun kovalla itseluottamuksella.

– Näen pelaajiani päivittäin ja tiedän kuinka hyviä he ovat, päättää Piccareta luottavaisesti.

Interin kokoonpanosta ovat varmuudella sivussa pelikieltoaan sovittava Tero Mäntylä ja pitkäaikaispotilas Niko Markkula.

Veikkausliigaottelu SJK-FC Inter pelataan siis perjantaina Seinäjoen OmaSP stadionilla kello 20.00.