27.10.2017

Otteluennakko: SJK-FC Inter

Veikkausliigakausi 2017 saadaan päätökseen huomenna lauantaina, kun kaikki 12 joukkuetta pelaavat viimeisen kierroksen kello 14.00 alkaen. Inter matkustaa omaan otteluunsa Seinäjoelle, missä se kohtaa SJK:n OmaSp Stadionilla.

Inter ja SJK kohtaavat toisensa jo neljännen kerran tällä kaudella. Veikkausliigassa kumpikin joukkueista on voittanut toisensa kerran. Suomen Cupissa vastaavasti seinäjokelaiset voittivat Interin maaliskuussa 3-2.

Interillä ei ole ottelussa muuta pelattavaa kuin kunnia. Se riittää kuitenkin päävalmentaja Fabrizio Piccaretan mukaan motivaatioksi.

– Me lähdemme tosissaan Seinäjoelle. Olemme valmistautuneet viikon täysin normaalisti tähän otteluun. Peleissä on aina kyse kunniasta. Haluamme päättää kauden voittoon, korostaa Piccareta.

Inter on juoksuttanut viimeisissä otteluissaan kentällä omia nuoria kasvattejaan. Piccareta lupaa heille peliaikaa myös huomenna.

– Nämä ovat hyviä otteluita nuorille pelaajille. He saavat näistä peleistä arvokasta kokemusta ensi kautta silmällä pitäen, sanoo PIccareta.

Kauden päättävä SJK ottelu on myös monelle tällä kaudella kentällä esiintyneelle pelaajalle viimeinen ottelu Inter-paidassa. Heille Piccareta haluaa sanoa kiitokset.

– Osa tämän kauden pelaajista ei jatka täällä ensi kaudella. Haluan sanoa heille tässä julkisesti kiitoksen joukkueen eteen tehdystä työstä ja uhrauksista. Jokaisen joukkueen jäsenen panos on ollut merkittävä. Toivon kaikille näille pelaajille menestystä tulevaisuuteen, päättää PIccareta.

Inter pääsee otteluun käytännössä parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Pelikieltoja ei ole ja sivussa on ainoastaan pitkäaikaispotilas Niko Markkula.

Veikkausliigan päätöskierroksen ottelu SJK-Inter pelataan siis huomenna lauantaina Seinäjoen OmaSp Stadionilla kello 14.00.