2.6.2017

Otteluennakko: SJK-FC Inter

Interin ottelut Veikkausliigassa jatkuvat huomenna lauantaina SJK:n vieraana. Ottelu OmaSP Stadionilla alkaa kello 18.00.

Huominen ottelu on toinen joukkueiden välinen kohtaaminen tällä kaudella. Suomen Cupin puolivälieräottelussa maaliskuussa SJK vei ottelun nimiinsä 3-2 tuloksella.

Huomisen ottelun lähtökohdat ovat mielenkiintoiset. Kotijoukkueen ympärillä on riittänyt kuohuntaa 6-0 tappioon päättyneen HJK-ottelun jälkeen. Vastaansa Inter saa varmasti ärsytetyn joukkueen.

– Se on selvää, että SJK haluaa näyttää seuraavassa ottelussa, etteivät he ole niin huonoja kuin HJK-tulos näyttää. Ärsytetty vastustaja on varmasti huomenna vastassa ja siihen meidän pitää olla valmiina, sanoo Interin päävalmentaja Shefki Kuqi.

Inter lähtee huomiseen otteluun hakemaan jatkoa hyvälle vireelle varsinkin vierasotteluissa. Suuri muutoksia ei Kuqin mukaan ole luvassa.

– Peli kulkee meillä tällä hetkellä hyvin. Ei ole siis syytä tehdä merkittäviä muutoksia. Puolustamme hyvin ja luomme tilanteita vastustajan maalille. Niissä paikoissa pitää vain olla huolellisempi, korostaa Kuqi.

Huominen SJK-ottelu lopettaa Interin osalta 15 päivän putken, johon on sisältynyt peräti viisi ottelua. Inter-luotsin mukaan puhti joukkueelta ei tule loppumaan.

– Tätä varten olemme talven harjoitelleet. Joukkue on hyvässä kunnossa ja jaksaa varmasti painaa täysillä vielä yhden ottelun, päättää Kuqi.

Interin kokoonpanosta ovat huomenna sivussa varmuudella pelikieltoaan sovittava Njazi Kuqi sekä loukkaantuneet Kevin Mombilo, Guy Gnabouyou ja Niko Markkula.

Veikkausliigaottelu SJK-Inter pelataan siis huomenna lauantaina Seinäjoen OmaSP Stadionilla kello 18.00 alkaen.