Otteluennakko: SJK-FC Inter

17.3.2017

FC Inter matkustaa lauantaina Seinäjoelle, missä se kohtaa Suomen Cupin puolivälieräottelussa SJK:n. Ottelu alkaa OmaSP Stadionilla iltapäivällä kello 16.00.

Lauantain kotijoukkue SJK saavutti paikkansa puolivälierissä kaatamalla viime maanantaina RoPS:n vieraskentällä 0-2 (0-1). Lukemat olivat siis identtiset Interin 2-0 -kotivoittoon VPS:sta.

Interin päävalmentaja Shefki Kuqi on tyytyväinen Interin paikasta puolivälierissä, mutta myöntää samalla, että tavoitteet ovat korkeammalla.

– Me haluamme edetä cupissa loppuun asti. Tavoitteena on edetä syksyn loppuotteluun asti. Se vaatii jälleen voittoa ja se on totta kai tavoitteena, lataa Kuqi.

Inter-luotsin mukaan joukkueen peli on kulkenut talvella nousujohteisesti. Nyt tavoitteena on jälleen parantaa.

– Meillä on ollut ylä- ja alamäkiä talven aikana, mutta se on ihan normaalia. Ottelut IFK Mariehamnia ja VPS:aa vastaan ovat sujuneet nousujohteisesti. Nyt tavoitteena on parantaa jälleen ja pelata se paras ottelumme, sanoo Kuqi.

SJK on ollut Simo Valakarin potkujen jälkeen otsikoissa. Inter-käskijän mukaan joukkue on edelleen laadukas, eikä sen taso ole laskenut.

– SJK:n pelaajisto on edelleen laadukas. Heillä on hyvä joukkue ja voittaakseen sen pitää onnistua hyvin, tietää Kuqi.

Interin kokoonpano otteluun on vielä auki. Varmuudella sivussa ovat edelleen pitkäaikaispotilaat Kalle Kauppi ja Arttu Hoskonen sekä maajoukkuekomennuksella oleva Albion Ademi. Julien Faubert ja Njazi Kuqi ovat harjoitelleet kuluneella viikolla muun joukkueen mukana, mutta heidän mukanaolonsa ratkeaa lopullisesti lauantaina.

Suomen Cupin puolivälieräottelu SJK-Inter pelataan siis huomenna lauantaina OmaSP Stadionilla, Seinäjoella kello 16.00.