8.9.2016

Otteluennakko: SJK-FC Inter

Maaottelutauko on takana ja Veikkausliiga jatkuu jälleen huomenna perjantaina. Inter matkustaa omaan otteluunsa SJK:n vieraaksi Seinäjoelle. OmaSP Stadionilla pelattava ottelu alkaa kello 18.30.

Inter ja SJK ovat kohdanneet tällä kaudella toisensa kahdesti. Kummatkin ottelut on vienyt nimiinsä huominen kotijoukkue SJK. Toukokuussa Seinäjoella pelatussa ottelussa SJK oli parempi niukasti 1-0, kun taas Veritas Stadionilta seinäjokelaiset hakivat pisteet selvän 3-1 voitin turvin.

Huomenna on kuitenkin jälleen edessä uusi ottelu ja siinä on jaossa kolme pistettä. Interin päävalmentaja Shefki Kuqin mukaan huominen ottelu aloittaa loppukauden rutistuksen, josta Interillä on tarkoitus raapia kasaan sarjapaikkaan vaadittavat pisteet.

– Meillä on huomisesta lähtien paljon tärkeitä otteluita edessä. Pyrimme saamaan niistä niin paljon pisteitä, että varmistamme sarjapaikan hyvissä ajoin, sanoo Kuqi.

Huominen visiitti puolustavan Suomen mestarijoukkue SJK:n vieraaksi ei ole Inter-luotsin mukaan sieltä helpoimmasta päästä. Kuqi luottaa kuitenkin omaan joukkueeseen.

– SJK on hyvä joukkue ja varsinkin kotikentälle heitä on yleensä vaikea voittaa. Meidän pitää olla itse pelissä mukana heti alusta asti isolla sydämellä. Meillä on varmasti kaikki mahdollisuudet hyvään tulokseen huomenna, luottaa Kuqi.

Elokuun alussa Interin vetovastuun ottanut Kuqi on saanut keskittyä joukkoineen harjoitteluun maaottelutauon aikana. Meno treenikentällä on ollut kovaa.

– Nyt meillä on ollut aikaa harjoitella. Vedimme viime viikon todella kovaa harjoituskentällä ja sen jälkeen huilasimme viikonloppuna muutaman päivän. Tämän viikon tekemisessä olemme keskittyneet sitten perjantain otteluun. Meno harjoituksissa on ollut hyvällä tasolla ja luottavaisina voimme huomiseen peluun lähteä, päättää Kuqi.

Interin kokoonpanosta puuttuvat huomenna pitkäaikaispotilaat Pape Sow ja Oskari Qvick. Myös Joni Aho, Lucas Garcia ja Kennedy Nwanganga ovat sivussa huomenna.

Veikkausliigan ottelu SJK-Inter pelataan siis huomenna perjantaina Seinäjoen uudella OmaSP Stadionilla kello 18.30 alkaen.