25.7.2018

Otteluennakko: RoPS-FC Inter

RoPS-FC Inter
Otteluennakko

Joukkueiden väliset kolme edellistä ottelua:

2018
Inter-RoPS 3-3

2017
RoPS-Inter 4-2
RoPS-Inter 2-0

Inter palaa Veikkausliigassa vajaan parin viikon jälkeen tositoimiin, kun se matkustaa sarjataulukon toista sijaa hallussaan pitävän Rovaniemen Palloseuran vieraaksi Napapiirille. Ottelu alkaa Rovaniemen keskuskentällä torstaina kello 18.30.

Huominen ottelu on toinen joukkueiden välinen yhteenotto kuluvalla kaudella. Toukokuun lopussa Veritas Stadionilla pelatussa ottelussa pisteet jaettiin todella värikkäiden vaiheiden jälkeen 3-3 -tuloksella.

Torstaista ottelua isännöivä RoPS on ollut tämän kauden yllättäjä. Päävalmentaja John Allenin mukaan Interillä on Rovaniemellä edessään tiukka ottelu.

– Todella kova peli on varmasti tulossa. RoPS on yllättänyt kaikki tällä kaudella. Varsinkin heidän puolustuksensa on toiminut hyvin ja antanut heidän menestykselleen hyvän perustan, kehuu Allen.

Interin peli on myös ottanut askeleita eteenpäin viime otteluissa. Joukkue on voittanut kaksi edellistä otteluaan ja saanut muutenkin alkukaudesta ongelmia tuottaneen puolustuksen toimimaan paremmin.

– Olemme saaneet hyviä tuloksia viime otteluista ja yritämme saada saman jatkumaan myös torstaina Rovaniemellä. Tavoite on jatkaa voittokulkua, mutta myös tasapeli sarjakakkosen vieraana olisi hyvä suoritus, sanoo Allen.

Torstain ottelun erikoisuus on varmasti se, että Interin valmennusjohdosta löytyy paljon rovaniemeläisväriä John Allenin, Kari Virtasen ja Jani Meriläisen muodossa. Interin päävalmentaja Allen myöntääkin, että edessä on erityinen ottelu hänelle.

– Hienoa mennä päävalmentajana Rovaniemelle, missä olen sekä pelannut että valmentanut. Siellä on paljon tuttuja ja ystäviä, mikä tekee ottelusta erityisen, päättää Allen.

Interin kokoonpanosta puuttuvat huomenna pelikieltoaan sovittava Abdoulie Mansally sekä maalivahti Henrik Moisander, joka on tosin jo jalkavamman jälkeen aloittanut harjoittelun joukkueen mukana. Myöskään Mika Ojalaa tai edellisen viikon U19-maajoukkueen mukana EM-kisoissa ollutta Albion Ademia ei Rovaniemellä nähdä.

Veikkausliigan ottelu RoPS-Inter pelataan siis torstaina Rovaniemen Keskuskentällä kello 18.30 alkaen.