16.6.2017

Otteluennakko: RoPS-FC Inter

Inter jatkaa otteluitaan Veikkausliigassa kahden viikon maaottelutauon jälkeen huomenna lauantaina Rovaniemellä. Ottelu RoPS:aa vastaan alkaa Rovaniemen Keskuskentällä iltapäivällä kello 15.00.

Huominen ottelu aloittaa Interin osalta Veikkausliigan toisen kolmanneksen. Avauskolmannekselta Inter keräsi kaikkiaan 18 pistettä. Nämä kertyivät viidestä voitosta ja kolmesta tasapelistä.

Yksi näistä voitoista tuli juuri huomista vastustajaa RoPS:aa vastaan. Tuon Interin 6-2 murskavoittoon päättyneen ottelun Interin päävalmentaja Shefki Kuqi kehottaa kuitenkin unohtamaan välittömästi.

– Voitimme RoPS:n kauden avauspelissä, mutta sitä ei kannata nyt muistella. Jos sen teemme, niin olemme vaikeuksissa. Tässä sarjassa jokainen joukkue voi voittaa kenet tahansa. Helppoja otteluita ei ole, sanoo Kuqi.

Inter on ollut vahva tällä kaudella vieraskentällä. Joukkue on ottanut viidestä voitostaan peräti neljä vieraista.

– Olemme pitäneet kolmessa viimeisessä vierasottelussa nollan omassa päässä. Se antaa hyvän pohjan tuloksen saamiselle. Olemme pelanneet nöyrästi oman pään kautta ja se on tuonut tulosta, valottaa Kuqi.

Huomiseen otteluun Inter-luotsi toivoo samaa kurinalaisuutta ja nöyryyttä, kun tämän kauden muissa vierasotteluissa. RoPS:lla on varmasti myös näytön paikka.

– RoPS haluaa varmasti näyttää meille. Voitimmehan heidät keväällä reilusti. Me voimme lähteä peliin huomenna luottavaisesti. Tavoitteena on pelata jälleen kurinalaisesti puolustussuuntaan ja käyttää hyökkäyspäässä paikat tehokkaasti hyväksi. Jos onnistumme tässä, niin saamme ottelusta varmasti hyvän tuloksen, toteaa Kuqi luottavaisena.

Interin kokoonpanosta puuttuvat huomenna vammojen takia Guy Gnabouyou, Niko Markkula ja Mika Mäkitalo. Joukkueen edellisestä SJK-ottelusta sivussa olleet Arttu Hoskonen ja Njazi Kuqi ovat sen sijaan jälleen mukana Rovaniemelle matkustavassa ryhmässä.

Veikkausliigan ottelu RoPS-Inter pelataan huomenna Rovaniemen Keskuskentällä. Alkamisaika ottelulla on 15.00.