5.10.2018

Otteluennakko: PS Kemi-FC Inter

PS Kemi-FC Inter
Otteluennakko

Joukkueiden väliset kolme edellistä ottelua Veikkausliigassa:

2018
FC Inter-PS Kemi 1-0
PS Kemi-FC Inter 2-4

2017
PS Kemi-FC Inter 1-5

Veikkausliigakausi 2018 lähestyy loppuaan. Inter matkustaa kauden kolmanneksi viimeiseen otteluun PS Kemin vieraaksi. Ottelu pelataan lauantaina Sauvosaaren kentällä kello 15.00.

Inter lähtee otteluun hakemaan lopullista varmistusta sarjapaikalle. Matemaattisesti joukkueen paikka ensi kauden Veikkausliigassa ei ole varma, mutta putoaminen karsintoihin vaatisi joukkueen täyttä sulamista ja Interin takana sarjataulukoissa olevien joukkueiden voittoputkia jäljellä olevissa kolmessa ottelussa.

Päävalmentaja John Allenin mukaan Inter ei keskity kauden kolmessa viimeisessä ottelussa katsomaan taakse. Joukkueen tavoite on vielä saavuttaa edellä olevia joukkueita.

– Tarvitsemme vielä pisteitä, jotta voimme olla varmoja ensi kauden Veikkausliigapaikasta. Me yritämme saavuttaa vielä edellä olevia joukkueita ja se onnistuu vain voittamalla tulevia otteluita, sanoo Allen.

Lauantain kotijoukkue PS Kemin kohtaloksi jäi lopulta putoaminen Veikkausliigasta tämän kauden päätteeksi. Vaikka kemiläisillä ei ottelussa ole mitään pelattavaa, ei Allen odota ottelusta helppoa.

– Kaikkea muuta kuin helppo ottelu on meillä edessä. He tekevät varmasti kaikkensa voiton eteen, vaikka heidän tilanne ei ole hyvä tällä hetkellä. Myös olosuhteet asettavat huomenna omat haasteet otteluun, olettaa Allen.

Inter-luotsi Allenin mukaan joukkueen lähtökohdat huomiseen ovat hyvät, vaikka kaksi avainpelaajaa onkin sivussa huomenna.

– Lähtökohdat huomiseen ovat hyvät. Isoja muutoksia edellisiin otteluihin ei ole luvassa. Ainoastaan perjantain harjoituksissa kolhun saanut Mika Ojala ja pienestä vammasta kärsivä Niko Markkula ovat sivussa huomenna, paljastaa Allen.

Veikkausliigaottelu PS Kemi-Inter pelataan siis huomenna lauantaina Kemin Sauvosaaressa kello 15.00 alkaen.