14.4.2018

Otteluennakko: PS Kemi-FC Inter

PS Kemi-FC Inter
Otteluennakko

Edelliset joukkueiden väliset kolme ottelua

2017
FC Inter-PS Kemi 1-3
PS Kemi-FC Inter 2-1
PS Kemi-FC Inter 1-5

FC Inter matkustaa Veikkausliigakauden toiseen otteluun Rovaniemelle, PS Kemin vieraaksi. Ottelu pelataan Rovaniemen keskuskentällä, koska PS Kemin kotikenttä ei ole vielä pelikelpoinen.

PS Kemi aloitti kauden monien yllätykseksi vierasvoitolla SJK:sta. Ennakkokaavailuissa sarjan hännille povattu kemiläisryhmä näytti epäilijöille närhen munat ja haki vieraspisteet mitalikamppailuun povatulta SJK:lta.

Interin päävalmentaja Fabrizio Piccareta muistuttaa, että kemiläisillä on henki korkealla.

– Meidän täytyy pitää pää kylmänä huomenna. Kemillä on varmasti henki korkealla avausvoiton jälkeen. Mielestäni moni on aliarvioinut heidät. Kaikesta huolimatta heillä on joukkueessa monta kokenutta ja hyvää pelaajaa, kuten myös osaava valmentaja, Jari Åhman, muistuttaa Piccareta.

Interin oma sarja-avaus päättyi kahden maalin tappioon VPS:lle. Piccareta haluaa korostaa kuitenkin tuon ottelun hyviä asioita, joiden pohjalle on helppo rakentaa tulevaisuuden perustaa.

– Meidän täytyy lähteä tähän otteluun oikealla asenteella. Vaikka hävisimme ensimmäisen ottelun, ei sillä tarvitse olla vaikutusta pelaajien mielialaan. Tärkeintä on pitää tekemisen taso korkealla. Kaikki tilastot VPS-pelissä olivat meidän puolella ja sen pohjalle on hyvä rakentaa, korostaa Piccareta.

Huomiseen otteluun Inter-luotsi toivoo ryhmältään lisää huolellisuutta molemmissa päissä kenttää.

– Hyvät tilastot eivät takaa aina voittoa. Huomenna meidän pitää pystyä parempaan sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan. Mikäli pystymme tähän, olemme lähellä voittoa, päättää Piccareta.

Interin kokoonpanosta puuttuvat huomenna varmuudella Niko Markkula sekä jo harjoitusvahvuuteen palannut Daniel Kamy.

Veikkausliigaottelu PS Kemi – FC Inter pelataan siis huomenna sunnuntaina Rovaniemen keskuskentällä kello 15.00 alkaen.