18.8.2017

Otteluennakko: PS Kemi-FC Inter

FC Inter pelaa Veikkausliigaa jälleen huomenna. Tällä kertaa joukkue matkustaa Kemiin, missä se lähtee hakemaan revanssia PS Kemistä. Ottelu alkaa kello Sauvosaaren Urheilupuistossa kello 17.00.

Inter lähtee peliin siis revanssimielellä. Kolme viikkoa sitten se vieraili edellisen kerran Kemissä, mistä se joutui lähtemään paluumatkalle 2-1 tappio niskassaan.

Kemiläiset ovat olleet Interille vielä ns. kanto kaskessa. Viidestä keskinäisestä Veikkausliigassa pelatussa ottelussa he ovat voittaneet Interin neljästi. Yksi otteluista on päättynyt tasan. Interin päävalmentaja Fabrizzio Piccareta myöntää, etteivät joukkueiden väliset tilastot mairittele Interiä.

– Tilastot meidän ja PS Kemin välillä eivät ole mairittelevat. Pyrimme tietenkin saamaan muutoksen niihin huomenna, sanoo Piccareta.

Inter on hävinnyt kaksi viimeisintä ottelua. Piccareta ei usko onneen tai muihin vippaskonsteihin parempien tulosten saamisessa. Tulokset tulevat työnteon ja hyvin organisoidun pelaamisen kautta.

– Pyrimme viemään pelaamistamme eteenpäin ja saamaan sitä kautta parempia tuloksia otteluista. Mielestäni olemme hyvällä tiellä tässä ja voimme lähteä luottavaisesti huomiseen peliin, toteaa Piccareta.

Interin poissaolijoiden lista ottelussa on pitkä. Timo Furuholm sovittaa varoitustilin täyttymisestä johtuvaa pelikieltoa. Vammojen takia sivussa vastaavasti ovat Niko Markkula, Mika Ojala, Kevin Mombilo, Guy Gnabouyou, Mika Mäkitalo, Lucas Garcia ja Njazi Kuqi.

– Loukkaantumiset kuuluvat lajiin. Emme tule muuttamaan tapaamme pelata. Kaikki pelaajamme tietävät mitä tehdä, kun saavat vastuuta, päättää Piccareta.

Veikkausliigaottelu PS Kemi-FC Inter pelataan siis huomenna lauantaina Kemin Sauvosaaressa alkaen kello 17.00.