28.7.2017

Otteluennakko: PS Kemi-FC Inter

Inter jatkaa otteluitaan Veikkausliigassa jälleen huomenna lauantaina. Tällä kertaa se pelaa vieraskentällä PS Kemin vieraana. Ottelu Kemin Sauvosaaressa alkaa kello 17.00.

PS Kemi on ollut Interille toistaiseksi mahdoton voitettava. Joukkueet ovat kohdanneet tämän ja viime kauden aikana neljästi Veikkausliigassa. Näistä otteluista kemiläiset ovat voittaneet kolme ja kerran on pelattu tasan. Toukokuussa Turussa PS Kemi poistui kentältä voittajana 3-1 -lukemin.

– Kyllä meillä on revanssin paikka huomenna, sen on ihan selvä asia. Inter ei ole voittanut Kemiä vielä Veikkausliigassa, joten yritämme saada huomenna tähän muutoksen, toteaa Interin päävalmentaja Shefki Kuqi.

PS Kemi on hävinnyt kolme viimeisintä pelaamaansa ottelua. Inter-luotsi haluaa jatkaa tätä putkea.

– Kemi ei ole missään nimessä helppo vastus. Siitä miellä on kokemusta ihan omalta kohdalta. Heillä ei kuitenkaan ole menossa tällä hetkellä vahvin jakso ja me haluamme ehdottomasti jatkaa heidän tappioputkea, sanoo Kuqi.

Interin edellinen ottelu viime lauantaina Ilvestä vastaan sujui varsinkin ensimmäisellä puoliajalla Kuqin mukaan hyvin. Hän toivookin, että joukkue pystyisi yhdellä muutoksella samaan huomenna.

– Ilves-ottelun avausjakso oli meiltä todella hyvä. Varsinkin meidän prässi toimi hyvin. Nyt meidän pitää saada siirrettyä tuo sama peliin huomenna ja käyttää maalipaikat hyväksi. Ensimmäisen maalin merkitys on otteluissamme ollut suuri ja jos onnistumme sen tekemään, niin olemme vahvoilla, uskoo Kuqi.

Interin kokoonpanosta ovat sivussa varmuudella huomisesta ottelusta pelikieltoaan sovittava Ari Nyman sekä vammojen takia kevyen harjoittelun jo aloittanut Henrik Moisander, Niko Markkula, Kevin Mombilo, Kosta Manev ja Elias Mastokangas. Inter saa vastaavasti Kemi-peliin mukaansa Ilves-pelin huilanneen Julien Faubertin.

Veikkausliigaottelu PS Kemi-Inter pelataan siis Kemin Sauvosaaressa huomenna lauantaina kello 17.00.