24.5.2016

Otteluennakko: PK-35 Vantaa-FC Inter

Interin Veikkausliigaottelut jatkuvat jälleen huomenna keskiviikkona. Tällä kertaa Inter matkustaa omaan otteluunsa Vantaa Myyrmäkeen, missä se kohtaa PK-35 Vantaan kello 18.30 alkavassa ottelussa.

Interillä on huomisessa ottelussa revanssin paikka. Kaikilla on varmasti muistissa reilun kuukauden takainen Suomen Cupin ottelu, missä vantaalaiset tyrmäsivät Interin ylivoimaisella esityksellä 4-0.

Interin päävalmentaja Job Dragtsmalla on hyvin muistissa tuo ottelu, vaikka moni haluaisi pikemminkin unohtaa sen.

– Tuo ottelu oli meiltä todella huono. Emme pelanneet joukkueena ja olimme kokoajan askeleen heitä perässä. Kentällä nähdään huomenna varmasti parempi Inter kuin edellisessä kohtaamisessamme. Meillä on revanssin paikka, myöntää Dragtsma.

Veikkausliigassa vantaalaisten otteet eivät ole vakuuttaneet. Joukkue on sarjataulukon jumbona kuudella pisteellä. Tästä huolimatta päävalmentaja Dragtsma ei aliarvioi vastustajaa.

– PK-35 Vantaa on pelaava joukkue, joka on parempi, mitä sarjasijoitus antaa ymmärtää. Voittoon pitää olla kärsivällinen ja onnistua sekä puolustus- että hyökkäyssuuntaan hyvin, korostaa Dragtsma.

Inter toukokuun ottelut sujuivat mollivoittoisesti. Joukkue onnistui kuitenkin kääntämään edellisen ottelun Ilvestä vastaan voitoksi Guy Gnabouyoun maalilla. Dragtsman mukaan voitto oli henkisesti tärkeä tulevia otteluita varten.

– Pidimme nollan omassa päässä ja saimme tehtyä maalin, mikä toi meille voiton. Se oli tärkeintä muutaman tappio-ottelun jälkeen. Itse pelaamisessa on edelleen kehitettävää, mutta parannamme koko ajan, sanoo Dragtsma.

Interin kokoonpanosta puuttuvat huomenna varmuudella vammojen takia Henrik Moisander, Adama Tamboura, Pape Sow, Oskari Qvick ja Henri Lehtonen.

Veikkausliigaottelu PK-35 Vantaa-Inter pelataan siis huomenna keskiviikkona Myyrmäki Stadionilla kello 18.30 alkaen.