6.5.2018

Otteluennakko: KuPS-FC Inter

KuPS-FC Inter
Otteluennakko

Joukkueiden kolme edellistä ottelua Veikkausliigassa:

2017
FC Inter-KuPS 1-2
FC Inter-KUPS 1-1
KuPS-FC Inter 2-1

Interin Veikkausliigaottelut jatkuvat huomenna maanantaina Kuopion Savon Sanomat Areenalla. Ottelu KuPS:aa vastaan alkaa kello 18.30.

Veikkausliigakausi, jota on pelattu noin kuukauden päivät, on tarjonnut jälleen yllätyksiä. Tämän on pannut merkillä myös Interin päävalmentaja Fabrizio Piccareta.

– Kausi on alkanut yllätyksillä ja joukkueiden voimasuhteet eivät ole ihan vielä mielestäni selvillä. On yllättäjiä ja niitä joiden kausi ei ole alkanut ihan niin hyvin kuin olisi voinut odottaa, näkee Piccareta.

Huomisen ottelun kotijoukkue, KuPS on ihan sarjan alun jälkeen saanut juonesta kiinni.

– Tällä hetkellä KuPS on yksi parhaista joukkueista Veikkausliigassa. Heidän itseluottamuksensa on viime otteluiden jälkeen huipussaan, tietää Piccareta.

Interin otteita on leimannut alkukauden peleissä epätasaisuus, mikä on ajanut joukkueen sarjataulukon häntäpäähän. Juuri tähän tasaisuuden puutteeseen Piccareta haluaa muutosta.

– Otteistamme puuttuu tasaisuus ja sitä täytyy pystyä parantamaan. Kausi on alussa ja meidän täytyy keskittyä vain omaan tekemiseen ja oman pelaamisen kehittämiseen ottelu ottelulta paremmaksi, korostaa Piccareta.

Vaikka Veikkausliigakausi on vasta alussa ei Interillä ole varaa hukata pisteitä ottelu ottelun perään. Päävalmentaja Piccareta tietää huomisen ottelun tärkeyden.

– Ottelu on meille tärkeä, sillä kautemme ei ole alkanut niin kuin olisimme halunneet. Huomenna meillä on tavoitteena saada hyvä tulos ja saada sitä kautta nostetta myös viikon kuluttua pelattavaan Suomen Cupin finaaliin, toteaa Inter-luotsi.

Huomiseen otteluun Inter ei kuitenkaan lähde italialaisen mukaan ilman mahdollisuuksia. Tappioon päättyneestä Ilves-ottelusta pitää ammentaa tähän peliin onnistuneet asiat.

– Ottelu ei tule olemaan helppo, mutta me uskomme, että jo viime ottelussamme olisimme ansainneet enemmän. Meillä on kaikki edellytykset haastaa KuPS huomenna. Voimme lähteä luottavaisin mielin otteluun, sanoo Piccareta.

Interin kokoonpanosta puuttuvat varmuudella pelikieltoaan sovittava Timo Furuholm ja pitkäaikaispotilas Niko Markkula. Muuten joukkue on terveenä, mikä antaa valmennusjohdolle mahdollisuuksia myös pelaajien kierrättämiseen.

Veikkausliigaottelu KuPS-Inter pelataan siis huomenna maanantaina Savon Sanomat Areenalla kello 18.30 alkaen.