16.4.2017

Otteluennakko: KuPS-FC Inter

FC Inter pelaa huomenna maanantaina Veikkausliigaa Kuopion Palloseuran vieraana. Savon Sanomat Areenalla pelattava ottelu alkaa kello 16.00.

Inter ja KuPS ovat pelanneet toistaiseksi yhden ottelun tämän kauden Veikkausliigassa. KuPS hävisi omansa HJK:lle vieraissa 2-0, kun taas Inter pöllytti Rovaniemen Palloseuraa tennislukemin 6-2.

Interin alku Veikkausliigaan oli siis historiallisen hyvä maalien suhteen. Päävalmentaja Shefki Kuqi pudottaa joukkueen kuitenkin maan pinnalle. Varaa leijumiseen ei huomenna ole.

– Teimme hyvin maaleja ensimmäisessä ottelussa. Noista maaleista ei ole kuitenkaan mitään hyötyä huomenna. Edessä on uusi peli ja siihen olemme valmistautuneet jälleen hyvin. Olemme valmiina, lupaa Kuqi.

KuPS ja Inter eivät ole kohdanneet toisiaan vielä tällä kaudella. Inter-luotsilla on kuitenkin hyvin selvillä kuopiolaisten kuviot.

– He pelasivat hyvin HJK:ta vastaan ja olivat todella hyvin mukana pelissä Klubin avausmaaliin asti. Myös toisella jaksolla he pelasivat hyvin ja olivat lähellä tasoitusta, ennen kuin HJK teki toisen maalin, sanoo Kuqi.

Huomisesta ottelusta Inter-luotsi odottaa tiukkaa. Tavoitteena on hyvä tulos.

– Siellä on uusi valmentaja ja varmasti uudet kuviot. Tiukka peli on edessä huomenna. Kyllä me lähdemme hakemaan voittoa, päättää Kuqi.

Interin kokoonpanosta ovat edelleen sivussa Kalle Kauppi, Arttu Hoskonen, Petros Kanakoudis, Kosta Manev ja Lucas Garcia. Lähimpänä pelikuntoa näistä pelaajista on kolme viimeksi mainittua.

Veikkausliigaottelu KuPS-Inter pelataan siis huomenna maanantaina Savon Sanomat Areenalla kello 16.00.