1.10.2016

Otteluennakko: KuPS-FC Inter

Interin ottelut Veikkausliigassa jatkuvat huomenna sunnuntaina KuPS:n vieraana Kuopiossa. Savon Sanomat Areenalla pelattava ottelu alkaa kello 18.30.

Interin kannalta huominen ottelu on enemmän kuin tärkeä. Joukkueen kanssa Veikkausliigan viimeisen suoran säilyjän paikasta taisteleva HIFK venytti joukkueiden välistä piste-eroa viiteen. Pysyäkseen iskuetäisyydellä Inter tarvitsee voiton Kuopiosta huomenna.

Vaikka Interin asema on haastava, lähtee joukkueen valmentaja Shefki Kuqi luottavaisin mielin huomiseen peliin.

– Joukkue parantaa pelaamistaan koko ajan. Olemme pelanneet kolme viimeisintä ottelua ilman tappiota. Jatkamalla samaa rataa ja tekemällä asiat vielä huolellisemmin, otamme vielä voittoja tulevista otteluista, sanoo Kuqi.

Kuqi jatkaa samaan hengenvetoon, että Interin on turha tuijottaa muiden tekemisiä. Ainoa asia mihin joukkue voi vaikuttaa, on oma tekeminen.

– Emme voi vaikuttaa muiden tekemisiin. Tärkeintä on pitää fokus omassa tekemisessä ja pitää se hyvällä tasolla, korostaa Kuqi.

Inter ja KuPS ovat kohdanneet toisensa kahdesti tällä kaudella. Keväällä Inter vei ottelun Veritas Stadionilla nimiinsä 3-1, kun taas KuPS oli parempi Väinölänniemellä kesäkuussa 2-1. Ottelut noudattivat samaa kaavaa. Ottelun voittajaksi päätynyt joukkue ei johtanut ottelu vartti ennen loppua.

Jos siis kauden kaksi aikaisempaa joukkueiden välistä kohtaamista ovat olleet tasaisia, niin tiukkaa peliä povaa huomiseksi myös Kuqi.

– Kyllä KuPS on hyvä joukkue ja varmasti tiukka peli on taas tulossa. Me olemme kuitenkin valmiina, lupaa Kuqi.

Interin kokoonpanosta ovat huomenna sivussa vammojen takia Pape Habib Sow, Oskari Qvick, Alban Ferati ja Egzon Belica. Pelikiellon takia kokoonpanosta puuttuu vastaavasti Lucas Garcia.

Veikkausliigaottelu KuPS-Inter pelataan siis huomenna sunnuntaina Savon Sanomat Areenalla kello 18.30 alkaen.