5.5.2017

Otteluennakko: JJK-FC Inter

Veikkausliigaottelut jatkuvat FC Interillä huomenna lauantaina. Tällä kertaa bussi ottaa suunnan kohti Harjun kenttää Jyväskylässä, missä vastaan asettuu JJK, kello 17.00 alkavassa ottelussa.

Lauantain kotijoukkue JJK palasi täksi kaudeksi takaisin Veikkausliigaan. Joukkue on pelannut toistaiseksi neljä ottelua, josta se on hävinnyt kaksi ja pelannut yhtä monta kertaa tasan. Sijoitus sarjataulukossa on viimeinen.

Inter on vastaavasti saavuttanut neljästä pelatusta ottelusta viisi pistettä. Joukkue on voittanut avausottelunsa RoPS:aa vastaan, pelannut kahdesti tasan ja hävinnyt kerran. Pinnoja on kasassa näin ollen viisi.

Joukkueen päävalmentaja Shefki Kuqin mukaan Inter näytti luonteensa viikko sitten HJK:n vieraana, missä se nousi Timo Furuholmin maalilla tasoihin aivan ottelun lopussa. Samaa asennetta hän vaatii ryhmältä myös huomenna Jyväskylässä.

– Viime hetken tasoitus HJK:ta vastaan oli henkisesti tärkeä. Joukkue näytti luonteensa ja samaa toivon myös huomenna, sanoo Kuqi

Inter-luotsin mukaan lähtökohdat otteluun ovat kaikin puolin hyvät. Takana on hyvä viikko treenikentällä.

– Meillä on takana todella hyvä viikko treenikentällä. Pelaajien asenne on ollut huippuluokkaa ja meno sen mukaista. Tämän perusteella lähtökohdat ovat hyvät, myhäilee Kuqi.

Huomisesta ottelusta Kuqi povaa tiukkaa. Hänen mukaansa Inter pyrkii oman laadukkaan tekemisen kautta palaamaan voittojen tielle.

– Tiukka pelin on luvassa, eikä lepsuiluun ole varaa. JJK haluaa varmasti ottaa ensimmäisen kotivoiton. Me pyrimme kuitenkin käyttämään pelissä meidän vahvuuksia ja saamaan sitä kautta pelistä hyvän tuloksen, sanoo Kuqi.

Interin kokoonpanosta puuttuvat varmuudella jalkansa harjoituksissa loukannut Kevin Mombilo sekä vielä myös Kalle Kauppi ja Arttu Hoskonen.

Joukkueen tuore sopimuspelaaja Macoumba Kandji on sen sijaan valmennusjohdon käytössä. Suoraa paikkaa avaukseen hänelle Kuqi ei kuitenkaan lupaa.

– Hän matkustaa joukkueen mukana huomenna. Avaukseen hän ei pääse suoraan. Pelipaikka pitää ansaita. Voi kuitenkin olla, että joitakin minuutteja hän saa, sanoo Kuqi.

Veikkausliigaottelu JJK-FC Inter pelataan siis huomenna lauantaina Harjun Kentällä Jyväskylässä kello 17.00.