12.1.2018

Otteluennakko: Inter-KaaPo

Inter kohtaa huomenna lauantaina harjoitusottelussa KaaPo:n. Ottelu pelataan Kupittaa 5:lla alkaen kello 14.15. Otteluun on vapaa sisäänpääsy.

Ottelu on Interille ensimmäinen ottelu vuonna 2018. Interin päävalmentaja Fabrizio Piccareta näkee ottelun tärkeänä osana kauteen valmistautumista.

– Tämä ottelu palvelee hyvin meidän valmistautumista kauteen. Olemme harjoitelleet viikon ja on hyvä saada tähän väliin jo ottelutuntumaa, sanoo Piccareta.

Inter-luotsi lähtee otteluun innolla. Tavoitteena on nähdä kentällä niitä asioita, joista hän haluaa joukkueensa tunnistettavan tällä kaudella.

– Se mistä minä olen kiinnostunut huomenna, on nähdä kentällä merkkejä siitä, mitä joukkue voi olla tällä kaudella. Joukkue, missä kaikki pelaajat ajattelevat yhtenäisesti sekä puolustus- että hyökkäyssuuntaan ja laittavat itsensä likoon joukkueen puolesta. Sen täytyy olla joukkueeni vahvuus kauden aikana, paaluttaa Piccareta.

Interin viralliset ottelut alkavat viikon kuluttua Suomen Cupissa EIF:aa vastaan. Siinä otteluissa ei ole italialaisen mukaan kokeiluille sijaa.

– Emme voi testata siinä ottelussa pelaajia. Nyt se on vielä mahdollista. Nyt kaikille on luvassa vastuuta. Myös sopimuksettomille pelaajille, joita joukkueen mukana on tällä viikolla harjoitellut, päättää Piccareta.

Interin kokoonpanosta ovat huomenna sivussa Niilo Mäenpää, Niko Markkula, Arttu Hoskonen, Mikko Kuningas, Lucas Garcia, Lassi Viholainen ja Benjamin Källman.