29.6.2018

Otteluennakko: Ilves-FC Inter

Ilves-FC Inter
Otteluennakko

2018
FC Inter-Ilves 0-1

2017
FC Inter-Ilves 2-2
Ilves-FC Inter 1-1

Interin urakointi Veikkausliigassa jatkuu huomenna Tampereella Ilveksen vieraana. Ottelu Tammelan Stadionilla alkaa iltapäivällä kello 15.00.

Huomisen isäntäjoukkue Ilves on pelannut kesäkuun aikana viisi ottelua. Kuun alun kahden tappion jälkeen tamperelaiset ovat pelanneet kaksi maalitonta tasapeliä ja voittaneet tiistaina SJK:n 3-2.

Inter ja Ilves ovat tällä kaudella kohdanneet kahdesti. Veikkausliigassa Ilves voitti Veritas Stadionilla 0-1 ja Suomen Cupin puolivälierässä Inter oli vahvempi Kupittaalla 2-0.

Interin päävalmentaja John Allen odottaa ottelusta tiukkaa. Ilves on hänen mukaansa valmentajansa Jarkko Wissin näköinen joukkue.

– Ilves on hyvin valmennettu joukkue, joka pelaa kurinalaisesti. Jarkko Wiss oli kova taistelija kentällä ja myös hänen joukkueensa ovat aina olleet tuollaisia, sanoo Allen.

Inter pyrkii Allenin mukaan huomenna kääntämään kurssin aktiivisemmalla pelaamisella parempaan suuntaan. Honka-pelin alun passiivisuus ei ole sitä, mitä Inter-luotsio haluaa kentällä nähdä.

– Kun pelasimme aktiivisemmin Honkaa vastaan, saimme otetta pelistä. Samaan pitää pystyä myös huomenna. Ilves on aggressiivinen joukkue, jota vastaan pitää pystyä pelaamaan aktiivisesti. Tuolla aktiivisuudella pystymme horjuttamaan heitä, ennakoi Allen.

Interin kokoonpanosta puuttuvat pelikieltoaan sovittavat Timo Furuholm ja Abdoulie Mansally sekä jalkavammainen Henrik Moisander.

Veikkausliigaottelu Ilves-FC Inter pelataan siis lauantaina Tammelan Stadionilla, Tampereella kello 15.00 alkaen.