18.5.2017

Otteluennakko: Ilves-FC Inter

FC Inter pelaa huomenna perjantaina Veikkausliigaa Ilveksen vieraana Tampereella. Ottelu Tammelan Stadionilla alkaa kello 18.30.

Huominen vastustaja Ilves on Interille tämän kauden osalta uusi tuttavuus, sillä joukkueiden edellinen kohtaaminen on viime kaudelta.

Tamperelaiset ovat aloittaneet kauden hyvin. Jarkko Wissin suojatit ovat keränneet kuudesta ottelusta yhteensä kymmen pistettä. Nämä ovat tulleet kolmesta voitosta, yhdestä tasapelistä ja kahdesta tappiosta.

Inter lähtee otteluun sisuuntuneena. Joukkueen edellinen peli viikko sitten VPS:aa vastaan jätti paljon hampaan koloon.

– VPS-peli oli meiltä heikko. Meillä ei siinä pelissä sujunut oikein mikään ja teimme asiat hankaliksi itse itsellemme. Sekä oma pallollinen pelaaminen että myös prässipeli jätti toivomisen varaa, sanoo joukkueen päävalmentaja Shefki Kuqi.

Ainakin harjoitusten perusteella joukkue on ottanut onkeensa. Meno treenikentällä on ollut lupauksia antavaa.

– Heti maanantaista lähtien pelaajat ovat tehneet asioita treenikentällä hyvällä asenteella. Nyt nämä pitää pystyä siirtämään pelitilanteeseen, painottaa Kuqi.

Huomisesta ottelusta Kuqi odottaa tiukkaa. Ilves on joukkueena erittäin hankala vastustaja. Erityisesti heidän voittaminen Tammelassa on ollut vaikeaa joukkueelle kuin joukkueelle.

– Varmasti tiukka peli tulee huomenna. Meidän pitää pystyä parantamaan omaa pelaamistamme edellisestä pelistä, jotta pystymme saamaan sieltä hyvän tuloksen. Uskon, että pystymme siihen, päättää Kuqi luottavaisena.

Interin kokoonpanosta puuttuvat varmuudella vain kolhuista kärsivät Kevin Mombilo ja Julien Faubert.

Veikkausliigaottelu Ilves-Inter pelataan siis huomenna perjantaina Tammelan Stadionilla kello 18.30 alkaen.