11.9.2017

Otteluennakko: IFK Mariehamn-FC Inter

Inter kohtaa huomenna tiistaina tämän kauden 26. Veikkausliigaottelussaan vieraskentällä IFK Mariehamnin. Ottelu alkaa Maarianhaminan Wiklöf Holding Areenalla kello 18.30.

Inter lähtee otteluun revanssimielellä. Kesäkuussa joukkueiden edellisessä kohtaamisessa kotijoukkue IFK Mariehamn kaatoi Interin murskalukemin 5-0. Veritas Stadionilla huhtikuussa pelatussa ottelussa pisteet sen sijaan jaettiin 1-1 tuloksella.

– Haluamme pyyhkiä hyvällä tuloksella kesän ottelun pois mielestämme. Se oli varmasti huonoin ottelumme tällä kaudella, toteaa päävalmentaja Fabrizio Piccareta.

Viime kauden Veikkausliigan mestarijoukkue IFK ei ole päässyt tällä kaudella kauden 2016 tapaiseen lentoon. Tästä huolimatta IFK saa joukkueena kehut Piccaretalta.

– He ovat Veikkausliigan puolustava mestarijoukkue viime kaudelta. Mielestäni he ovat edelleen yksi parhaimmista joukkueista tässä liigassa. Heillä on paljon kokemusta ja laatua joukkueessa. Tämän lisäksi he ovat HJK:n jälkeen yksi parhaista kotijoukkueista, huomauttaa Piccareta.

Interin pelaajia ei varmastikaan tarvitse erikseen motivoida huomiseen otteluun. Revanssihenki ja kovat tavoitteet loppukauteen antavat hyvät lähtökohdat huomiseen.

– Huominen ottelu ratkaistaan pelaajien pään sisällä motivaatiotasolla. Me haluamme kerätä kauden jäljellä olevista otteluista niin paljon pisteitä kuin mahdollista. Motivaatiomme otteluihin on varmasti korkealla, päättää Piccareta.

Interin kokoonpanosta puuttuvat huomenna varmuudella joukkueen edellisessä ottelussa lievästi loukkaantunut Macoumba Kandji sekä niin ikään vammojen takia Kalle Kauppi, Niko Markkula ja Njazi Kuqi.

Veikkausliigaottelu IFK Mariehamn-Inter pelataan siis huomenna tiistaina Wiklöf Holding Arenalla Maarianhaminassa kello 18.30.

Ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä IS Extran sekä Ruutu+:n välityksellä.