28.2.2017

Otteluennakko: IFK Mariehamn-FC Inter

Inter pelaa Suomen Cupin lohkovaiheen viimeisen ottelun huomenna keskiviikkona IFK Mariehamnin vieraana. Eckerö Hallenissa pelattava ottelu alkaa kello 19.00.

Huomisessa ottelussa on kovat panokset. Ottelun voittaja saa varmuudella paikan Suomen Cupin puolivälieriin. Hävinnyt osapuoli pelaa sen sijaan puolivälierien karsinnoissa 10.3.-12.3. välisenä aikana. Alkulohkon ykköspaikkaa hallussaan pitävälle Interille 17.3.-19.3. pelattaviin puolivälieriin riittää myös tasapeli.

Interiä pitää lohkonsa ykkösenä maaliero. Pisteitä sekä IFK:lla että Interillä on yhtä monta, eli kymmenen. Kumpikin joukkue on pelannut alkulohkossa kolme ottelua, joista he ovat voittaneet kolme ja pelanneet yhden tasan.

– Pyrimme voittoon, kuten aina. Emme lähde hakemaan tasapeliä, vaikka se meille riittääkin. Se olisi uhkarohkeaa ja järjetöntä, sanoo päävalmentaja Shefki Kuqi.

Interin vastus huomenna on kovimmasta mahdollisesta päästä, sillä IFK Mariehamn on puolustava Veikkausliigan mestari. Kuqi odottaa ottelusta kovaa taistelua.

– Heillä on tosi kova joukkue ja varmasti tiukka taistelu on edessä. Tämä on meille kovin ottelu tähän mennessä ja nyt näemme varmuudella, missä olemme menossa, toteaa Kuqi.

Interin kokoonpanosta puuttuvat varmuudella vielä pitkäaikaispotilaat Kalle Kauppi ja Arttu Hoskonen.

Tuoreen hankinnan brassi-toppari Alan Henriquen pelilupa-asiat ovat myös kunnossa ja näin ollen hän on valmennusjohdon käytössä huomisessa ottelussa. Suoraa paikkaa avaukseen Inter-luotsi ei tuoreelle Inter-pelaajalle lupaa.

– Emme ole päättäneet ketkä pelaajat pelaa huomenna. Hän matkustaa huomenna Ahvenanmaalle joukkueen mukana ja on tarvittaessa valmiina kentälle, päättää Kuqi.

Suomen Cupin ottelu IFK Mariehamn-FC Inter pelataan siis huomenna keskiviikkona Eckerö Hallenissa Ahvenanmaalla kello 19.00.