20.9.2016

Otteluennakko: IFK Mariehamn-FC Inter

FC Inter matkustaa huomenna keskiviikkona Veikkausliigan kakkospaikkaa hallussaan pitävän IFK Mariehamnin vieraaksi Ahvenanmaalle. Wiklöf Holding Arenalla pelattava ottelu alkaa kello 18.30.

Huominen vierailu vajaan kuuden tunnin merimatkan päähän Ahvenanmaalle on Interin toinen tällä kaudella Veikkausliigassa. Heinäkuun lopussa pelatussa ottelussa pinnat menivät jakoon 0-0 tuloksella.

Inter voi lähteä luottavaisin mielin sarjataulukon vastakkaisessa päässä olevan IFK Mariehamnin vieraaksi. Joukkueen pelaaminen sarjajohtaja HJK:ta vastaan näytti välillä niin hyvältä, että sillä kaatuu mikä tahansa joukkue tässä sarjassa.

Myös Interin päävalmentaja Shefki Kuqi luottaa joukkueen iskukykyyn, mikäli pelaaminen pysyy HJK-ottelun avausjakson tasolla.

– HJK:ta vastaan pelasimme kauden ylivoimaisesti parasta peliä. Tuo esitys pitää sitten vain pystyä siirtämään huomiseen otteluun. Mikäli onnistumme siinä, niin voimme odottaa hyvää tulosta, sanoo Kuqi.

Perjantain edesottamusten siirtäminen huomiseen otteluun ei ole missään nimessä ihan läpihuutojuttu. IFK Mariehamn tekee varmasti kaikkensa Interin voittokulun estämiseksi. Tämän lisäksi päävalmentaja Kuqi korostaa keskittymisen ja sitoutumisen merkitystä.

– Keskittyminen ja sitoutuminen pitää olla jokaisella pelaajalla huomenna kunnossa. Huolimattomuudella asiat menevät varmasti vaikeaksi, tietää Kuqi.

Keskiviikon ottelusta Kuqi odottaa tiukkaa. IFK Mariehamn ei ole turhaan Veikkausliigan voittotaistelussa mukana.

– IFK on pelannut tosi hyvin koko kauden. He ovat päästäneet vähän maaleja sekä olleet hyviä hyökkäyspäässä. Vaikea ja tiukka peli on varmasti edessä, mutta meillä on hyvät mahdollisuudet voittoon, päättää Kuqi.

Interin kokoonpanosta puuttuvat varmuudella loukkaantuneet Pape Sow, Oskari Qvick ja lihasvammasta kärsivä Kalle Kauppi.

Veikkausliigaottelu IFK Mariehamn pelataan siis huomenna keskiviikkona Maarianhaminan Wiklöf Holding Arenalla alkaen kello 18.30.