24.7.2016

Otteluennakko: IFK Mariehamn-FC Inter

Inter jatkaa Veikkausliigaan pienen tauon jälkeen jatkuvat huomenna maanantaina IFK Mariehamnin vieraana Ahvenanmaalla. Wiklöf Holding Arenalla pelattava ottelu alkaa kello 18.30.

Maanantain isäntäjoukkue IFK Mariehamn on Interille kovin mahdollinen mittari. Saarelaiset ovat olleet koko Veikkausliigakauden melkoisessa lennossa. Tästä osoituksena sarjataulukon ykköspaikka. Tämän myöntää myös Interin valmentaja Jami Wallenius.

– IFK on hyvä joukkue. Heidän puolustus on toiminut erinomaisesti ja hyökkäyspää on todella vahva Dever Orgillin ja Diego Assiksen johdolla, tietää Wallenius.

Inter pääsee otteluun hyvistä lähtökohdista. Joukkue vietti kaksi viikkoa sitten pelatun RoPS-pelin jälkeen viikon loman ja on kuluvan viikon keskittynyt harjoitteluun. Meno harjoituskentällä on näyttänyt Walleniuksen mukaan hyvältä.

– Viikon loma teki hyvää kaikille. Harjoituksissa on ollut tällä viikolla hyvä tekemisen meininki. Pelaajat ovat tehneet töitä erinomaisella asenteella, sanoo Wallenius.

Kolme kuukautta mollivoittoisesti tulosten valossa pelanneelle Interille kukaan asiantuntija tuskin antaa mitään saumaa huomisessa pelissä. Wallenius on asiasta toista mieltä.

– Meillä on mahdollisuudet. Tämä edellyttää luonnollisesti asioiden toimimista jokaisella osa-alueella. Sekä puolustuksen että hyökkäyksen pitää toimia. Vaikka IFK johtaakin liikaa, on heillä myös omat heikkoudet. Niihin pitää pystyä iskemään, painottaa Wallenius.

Interin kokoonpanosta puuttuu huomenna varmuudella pelikieltoaan kärsivä Sebastian Mannström. Eri vammojen takia sivussa ovat vastaavasti Henrik Moisander, Oskari Qvick, Adama Tamboura ja Pape Habib Sow.

Veikkausliigan ottelu IFK Mariehamn-Inter pelataan siis huomenna maanantaina Maarianhaminan Wiklöf Holding Arenalla alkaen kello 18.30.