21.5.2018

Otteluennakko: HJK-FC Inter

HJK-FC Inter
Otteluennakko

Joukkueiden väliset kolme edellistä ottelua Veikkausliigassa.

2018
FC Inter-HJK 0-0

2017
FC Inter-HJK 1-3
FC Inter-HJK 1-1

Inter kohtaa HJK:n huomenna tiistaina Telia 5G Areenalla, Helsingin Töölössä. Ottelu alkaa kello 18.30.

Huominen ottelu on kolmas joukkueiden välinen kohtaaminen viimeisen kuukauden aikana. Kaksi edellistä on pelattu tasaisissa merkeissä. Turussa pelattu Veikkausliigan ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin. Reilu viikko sitten Inter sen sijaan kaatoi riemukkaasti HJK:n Suomen Cupin loppuottelussa Mikko Kuninkaan maalilla 1-0.

Päävalmentaja Fabrizio Piccareta odottaa huomista ottelua mielenkiinnolla.

– Ottelu on meille jälleen mielenkiintoinen testi varsinkin henkisellä puolella. HJK haluaa varmasti revanssin ja me vastaavasti haluamme näyttää, että olemme edelleen heille kova pähkinä purtavaksi, muotoilee Piccareta.

Alkukauden Veikkausliigaotteluissa kontannut Inter sai cupin voitosta pontta tekemiseen. Perjantaina Seinäjoella kentällä nähtiin kuin uusi ryhmä, jonka tekeminen kentällä oli samaa kuin cupin loppuottelussa.

Mikäli Inter haluaa lisäpisteitä, pitää kentällä näkyä sama tekemisen meininki kuin kahdessa aikaisemmassa ottelussa. Asiat pitää tehdä yhdessä joukkueena, eikä vapaamatkustajia kentällä ole varaa pitää, varsinkaan HJK:n tasoista joukkuetta vastaan.

– Meidän kahdessa edellisessä pelissä olemme näyttäneet, mihin pystymme, kun pelaajien henkinen puoli on kunnossa. Tämän saman pitää jatkua huomenna, jos haluamme positiivisen tuloksen ottelusta, tietää Piccareta.

Interin pelaajisto huomiseen otteluun lähdettäessä on pääosin terve. Varmuudella sivussa on vain Niko Markkula. Edellisestä ottelussa sivussa olleet Niilo Mäenpää ja Ivan Sesar palaavat kokoonpanoon.

Veikkausliigan ottelu HJK-FC Inter pelataan siis huomenna tiistaina Telia 5G Areenalla kello 18.30 alkaen.