28.4.2017

Otteluennakko: HJK-FC Inter

FC Inter jatkaa otteluitaan Veikkausliigassa huomenna lauantaina HJK:n vieraana. Ottelu Telia 5G-Areenalla alkaa iltapäivällä kello 16.00.

Lauantain kotijoukkue HJK on aloittanut tämän kauden Veikkausliigan vahvasti. Neljästä pelaamastaan ottelusta joukkue on voittanut kolme. Ainoan pistemenetyksen Klubi on kärsinyt tasapelin myötä IFK Mariehamnin vieraana.

Inter on vastaavasti pelannut kolme ottelua. Näistä otteluista se on voittanut yhden (RoPS), pelannut kerran tasan (IFK Mariehamn) ja hävinnyt kerran (KuPS).

Interin haaste lauantaina on siis tällä hetkellä kovin mahdollinen, onhan HJK venyttänyt eroa sarjataulukon kakkosjoukkue IFK Mariehamniin jo viisi pistettä. Interin ero pisteissä HJK:hon on kuusi. Tosin Inter on pelannut yhden ottelun Klubia vähemmän.

– HJK on meillä hyvä haaste huomenna. Jokainen pelaaja syttyy varmasti ja sitä kautta nähdään varmasti hyvä peli, ennakoi Interin päävalmentaja Shefki Kuqi.

Alkukauden vammojen kanssa tuskaillut Inter pääsee huomiseen otteluun käytännössä ensimmäistä kertaa ykkösmiehistöllä.

– Edellinen ottelu IFK:ta vastaan oli meiltä melkoinen selviytymistaistelu. Siinä pelissä moni pelaaja joutui pelaamaan oudoilla pelipaikoilla, onnistuen kuitenkin hyvin. Nyt olemme saaneet lisää pelaajia terveiden kirjoihin ja se tietää hyvää jatkoa ajatellen, toteaa Kuqi.

HJK:n kaataminen varsinkaan vieraskentällä ei ole ollut Interille koskaan helppoa. Päävalmentaja Kuqilla on kuitenkin kova luotto ryhmäänsä.

– Kyllä minulla on kova luotto meihin. Pelaaminen on ollut hyvällä tasolla. Nyt meidän pystyä pitämään taso myös huomenna ja ottamaan pelistä hyvä tulos, päättää Kuqi.

Interin kokoonpanosta ovat huomenna varmuudella sivussa vain Kalle Kauppi ja Arttu Hoskonen. Kaksikosta lähimpänä pelikuntoa on Kauppi.

Veikkausliigaottelu HJK-Inter pelataan siis huomenna lauantaina Telia 5G-Areenalla kello 16.00.