23.3.2018

Otteluennakko: HIFK-FC Inter

Inter pelaa huomenna lauantaina harjoituskauden viimeisen harjoitusottelun ykkösessä pelaavan HIFK:n vieraana. Ottelu pelataan Tikkurilan Urheilupuistossa kello 15.30 alkaen.

Inter lähtee otteluun takanaan hyvä harjoitusviikko Kupittaalla. Tekemisen meininki harjoituksissa on ollut hyvä, vaikka kolea sää on asettanut oman haasteensa päivittäiseen tekemiseen.

Huominen ottelu on joukkueen päävalmentaja Fabrizio Piccaretan mukaan hyvä testi joukkueelle näyttää kypsyytensä.

– Tämä on jälleen testi meille, pystymmekö pitämään yllä saman keskittymisen ja sitoutumisen joukkueen tavoitteisiin kuin edellisessä pelissä Genoaa vastaan, totetaa Piccareta

Piccaretan mukaan keskittyminen ja lataus otteluihin tapahtuu automaattisesti isoissa otteluissa. Nyt hän haluaa nähdä, ketkä pelaajista pystyvät pitämään tekemisen tason korkealla säännöllisesti.

– Asioiden ylläpitäminen ns. suurissa otteluissa on helppoa, mutta niillä pelaajilla, jotka haluavat voittaa aina tämä on helppoa päivästä ja ottelusta toiseen. Tämä ottelu kertoo minulle, kenellä on henkistä vahvuutta ja kenellä ei.

Interin kokoonpanosta ovat sivussa varmuudella silmävammasta kärsivä Daniel Kamy, jalkavaivainen Mika Mäkitalo ja pitkäaikaispotilas Niko Markkula.

HIFK-Inter pelataan siis lauantaina Tikkurilan Urheilupuistossa kello 15.30.