13.4.2016

Otteluennakko: HIFK-FC Inter

Veikkausliiga jatkuu jälleen huomenna torstaina, kun Inter matkustaa Helsinkiin HIFK:n vieraaksi. Sonera Stadiumilla pelattava ottelu alkaa kello 18.30.

Sekä HIFK että Inter ovat pelanneet toistaiseksi yhden ottelun Veikkausliigassa. Inter avasi kauden 1-1 tasapelillä FC Lahtea vastaan, kun taas HIFK voitti kiihkeässä ottelussa sarjanousija PK-35:n vieraskentällä 2-0.

Inter oli omassa kauden avausottelussa tappiolla FC Lahtea vastaan, mutta onnistui lopulta nousemaan tasoihin Egzon Belican maalilla.

– Kauden avausottelussa on aina omat jännitteensä. Selvisimme siitä lopulta ihan hyvin, kun onnistuimme nousemaan tappioasemasta lopulta tasapeliin. Lahti on sarjan parhaimmistoa, eikä heiltä ole koskaan helppo saada pisteitä, muistuttaa Interin päävalmentaja Job Dragtsma.

Interin päävalmentaja Dragtsman mukaan ottelut HIFK:ta vastaan eivät ole koskaan helppoja. Tästä huolimatta Inter hamuaa ottelusta lisäpisteitä.

– HIFK voitti ensimmäisessä ottelussaan PK-35:n ja pääsevät nyt ensimmäistä kertaa kotikentälle. Heitä vastaan pelatut ottelut ovat aina vaikeita. Pyrimme kuitenkin vielä parantamaan omaa pelaamistamme Lahti-pelistä ja saamaan sitä kautta lisäpisteitä ottelusta, toteaa Dragtsma.

Torstain ottelu aloittaa Interin osalta tiiviin kahden viikon rupeaman, jonka aikana joukkue palaa viisi ottelua.

– Kevät on Suomessa aina tiivis ja otteluita on paljon. Siitä on turha valittaa. Toivottavasti saamme lähiaikoina vammojen takia sivussa olleet pelaajat mukaan, niin pystymme myös kierrättämään pelaajia, pohtii Dragtsma.

Interin kokoonpanosta ovat varmuudella sivussa huomisesta ottelusta Jukka Lehtovaara, Oskari Qvick, Adama Tamboura ja Kennedy Nwanganga. Avausottelusta sivussa ollut Henri Lehtonen sen sijaan nähtäneen joukkueen mukana huomenna Helsingissä.

Veikkausliigaottelu HIFK-FC Inter pelataan siis huomenna torstaina alkaen kello 18.30. Pelipaikkana on Töölössä sijaitseva Sonera Stadium.