13.3.2018

Otteluennakko: Genoa CFC-FC Inter

Inter kohtaa huomenna harjoitusottelussa Serie A-joukkue Genoa CFC:n. Ottelu pelataan Suomen aikaan kello 16.00. (15.00 CET)

Huominen ottelu on osa Interin Italiassa pidettävää harjoitusleiriä, minne joukkue matkasi sunnuntaina. Inter on päässyt valmistautumaan otteluun hyvissä olosuhteissa FC Cervon kentällä.

Genoan ja Interin välinen ottelu pelataan huomenna Serie A-seuran harjoituskeskuksessa. Piccareta pitää ottelua ainutlaatuisena mahdollisuutena koko seuralle ja varsinkin joukkueensa pelaajille.

– Ottelu on meille erityinen. Pääsemme mittamaan tasomme joukkuetta vastaan, joka pelaa yhdessä Euroopan parhaista sarjoista. Sekä pelaajat että myös valmennusjohto odottaa huomista ottelua vesi kielellä, myöntää Piccareta.

Piccareta ei halua, että Inter keskittyy huomenna pelkästään passiiviseen pelaamiseen. Hän vaatii pelaajiltaan rohkeutta näyttää, mitä he osaavat parhaimmillaan kentällä tehdä.

– Haluan, että pelaajilta löytyy huomenna pelirohkeutta ja sitä kautta kykyä näyttää, mihin he pystyvät. Kun vastustaja tulee Euroopan huipulta, ei joukkuehengen merkitystä voi jälleenkään korostaa liikaa. Joukkueen yhtenäisyys määrää pelin kulun huomenna, päättää Piccareta.

Interin aloituskokoonpano huomiseen otteluun valitaan Italiassa mukana olevasta pelaajaryhmästä, johon kuuluu kaikkiaan 18 pelaajaa:

Jere Koponen, Tero Mäntylä, Adboulie Mansally, Ari Nyman, Ivan Sesar, Benjamin Källman, Lucas Garcia, Albion Ademi, Henrik Moisander, Timo Furuholm, Mika Ojala, Lassi Viholainen, Niilo Mäenpää, Arttu Hoskonen, Joona Järvistö, Mikko Kuningas, Teemu Penninkangas ja Tatu Varmanen.