9.8.2017

Otteluennakko: FC Lahti-FC Inter

Inter pelaa Veikkausliigaa jälleen huomenna torstaina. Tällä kertaa joukkue kohtaa vierasottelussa FC Lahden. Ottelu alkaa kello 18.30 Lahden Stadionilla.

Torstain kotijoukkue on ollut hurjassa vireessä. Joukkueen edellinen tappio on niinkin kaukaa kuin toukokuun 19. päivältä, jolloin se hävisi kotikentällä KuPS:lle. Tuon jälkeen lahtelaiset ovat pelanneet kaikkiaan 13 ottelua ilman tappiota.

Pitkä tappiottomien otteluiden putki on nostanut joukkueen kolmannelle sijalle sarjataulukossa. Seitsemännellä sijalla olevaan Interiin eroa Lahdella on viisi pistettä.

Inter teki sen edelliseen otteluun valmentajanvaihdoksen jälkeen todellisen tason noston. Kauden tasapainoisin esitys toi joukkueelle selvän 3-0 voiton HIFK:sta. Joukkueen uunituore päävalmentaja Fabrizio Piccareta toivoo iloisen peli-ilmeen jatkuvan.

– HIFK-ottelussa pelaajat näyttivät, mihin pystyvät. Nyt meidän pitää pystyä saamaan jatkumoa otteille huomenna Lahdessa, sanoo päävalmentaja Fabrizio Piccareta.

Rehellisesti sanottuna FC Lahti joukkueena tarjoaa tällä hetkellä Interille täysin toisenlaisen haasteen, mitä HIFK viikko sitten. Lahtelaisten hyvä vire ei ole jäänyt Piccaretalta huomaamatta.

– Lahti tarjoaa meille uuden haasteen. He ovat olleet hyvässä vireessä oikeastaan koko kesän. Haastava ottelu on jälleen tulossa, uskoo Piccareta.

Interin kulunut viikko harjoituskentällä on sujunut uusia pelaamisen perusperiaatteita treenatessa. Piccareta oli tyytyväinen joukkueen peli-ilmeeseen viikko sitten. Nyt tarkoitus on ottaa vielä askeleita eteenpäin.

– Pelaajat toteuttivat jo edellisessä ottelussa hyvin pelisuunnitelmaa. Nyt olemme pyrkineet kehittämään omaa pelaamistamme vielä paremmaksi. Toivon, että se näkyy kentällä, toteaa Interin italialaisluotsi.

Interin kokoonpanosta puuttuvat huomenna vammojen takia Niko Markkula, Kevin Mombilo ja Njazi Kuqi. Muuten valmennusjohdolla on käytettävissä koko pelaaja-arsenaali ottelua varten.

Veikkausliigan ottelu FC Lahti-Inter pelataan siis huomenna torstaina Lahden Stadionilla kello 18.30 alkaen.