8.6.2016

Otteluennakko: FC Lahti-FC Inter

FC Inter pelaa Veikkausliigaa jälleen huomenna. Inter matkustaa omaa otteluunsa FC Lahden vieraaksi. Lahden Stadionilla pelattava ottelu alkaa kello 18.30.

Inter ja FC Lahti ovat kohdanneet toisensa jo kerran tämän kauden Veikkausliigassa. Interin kauden avausottelussa Veritas Stadionilla pelattu ottelu päättyi 1-1 tasapeliin. Tuon ottelun maaleista vastasivat Interin Egzon Belica ja lahtelaisten Jasse Tuominen.

Lahti vastustajana on ollut Interille tiukka. Ottelut ovat olleet tasaisia ja voitot ovat olleet kovan työn takana. Interin valmentaja Jami Wallenius odottaa syystäkin tasaista huomisesta ottelusta.

-Lahdella on joukkueessa hyviä yksilöitä, joiden kanssa saamme olla tarkkana. Ottelumme ovat olleet tasaisia ja samaa odotan nytkin, tietää Wallenius.

Inter on ollut Walleniuksen komennossa nyt kaksi viikkoa. Inter-luotsin mukaan tekeminen harjoituksissa on ollut todella hyvää. Sama meininki pitäisi pystyä siirtämään myös peleihin.

– Syke treenikentällä on ollut hyvä. Olemme päässeet harjoittelemaan niitä asioita, joita haluan pelaamisessamme näkyvän. Hyökkäyspelaamiseen yleensä, maalintekoon ja prässäämiseen olemme kiinnittäneet paljon huomiota harjoituksissa. Nyt näitä asioita pitäisi sitten nähdä myös pelitilanteessa, korostaa Wallenius.

Vaikka Interin edellinen Veikkausliigaottelu päättyi tappioon, näki Wallenius siinä ottelussa aisioita, mitkä tuovat joukkueen varmasti takaisin voittojen tielle.

– Pyrimme jatkamaan siitä, mihin Kemi-pelissä jäimme. Tuloksesta huolimatta siinä oli paljon hyvää. Olimme aggressiivisia, kun vastustajalla oli pallo ja hyökkäyspäässä pystyimme luomaan tilanteita. Kun pysymme tuolla tiellä, niin hyvä tulee varmasti, tietää Wallenius.

Paljon puhuttanut kevään otteluruuhka on kaikkien joukkueiden osalta takana. Walleniuksen mukaan tämä tietää lisävauhtia peleihin jo huomenna.

– Keväisin on tiivis tahti, mikä näkyy välillä kentällä. Nyt kumpikin joukkue pääsee levänneenä peliin, joten sillä perusteella voidaan odottaa vauhdikasta ottelua huomenna, päättää Wallenius

Interin kokoonpanosta puuttuvat varmuudella huomenna pelikieltoaan kärsivä Egzon Belica sekä loukkaantuneet Henrik Moisander, Henri Lehtonen, Pape Sow, Adama Tamboura ja Oskari Qvick. Myöskään joukkueen mukana jo tämän viikon harjoitellut Philip Njoku ei ole vielä joukkueen mukana huomenna.

Veikkausliigaottelu FC Lahti-Inter pelataan siis huomenna torstaina Lahden Stadionilla kello 18.30 alkaen.