8.2.2018

Otteluennakko: FC Inter-TPS

Inter ja TPS kohtaavat toisensa huomenna Javenture Areenalla pelattavassa Suomen Cupin alkulohkon ottelussa. Ottelu alkaa kello 19.00.

TPS on pelannut alkulohkossa kaksi ottelua. Molemmat näistä otteluista (IFK Mariehamn ja Klubi 04) ovat päättyneet 1-1 tasapeliin. Inter on vastaavasti pelannut vasta yhden ottelun, jossa se voitti EIF:n puhtaasti 3-0.

Paikallispeleissä on luonnollisesti aina omat jännitteet, eikä ennakkoasetelmilla ole paljoakaan merkitystä. Tämän tietää myös Interin päävalmentaja Fabrizio Piccareta.

– Tiedämme kaikki, että kysymyksessä on erityinen ottelu molemmille seuroille. Paikallispelin jännitteet ovat lopulta siis vain lisämotivaatio meille. Tärkein asia on saada lisäpisteitä alkulohkossa, sanoo Piccareta.

Inter sai eilen julkaistun Kenny Mansallyn pelaajasopimuksen myötä joukkueensa valmiiksi. Piccaretan mukaan hänellä on edessä huomenna positiivinen ongelma.

– Olen tyytyväinen joukkueeni toimintaan ja tekemiseen tällä hetkellä. Meillä on paljon hyvässä iskussa olevia pelaajia, mikä antaa paljon vaihtoehtoja joukkueen suhteen huomiseksi, iloitsee Piccareta.

Inter-luotsin mukaan kilpailu pelipaikoista on kovaa tällä hetkellä. Hänen mukaansa se vie jokaista pelaajaa ja samalla koko joukkuetta eteenpäin.

– Kilpailu pelipaikoista on kova ja saa jokaisesta pelaajasta enemmän irti. Huomiseen kokoonpanoon valitsen pelaajat, jotka näyttävät harjoituksissa antavan kaiken joukkueen eteen, päättää Piccareta.

Huomisesta kokoonpanosta ovat varmuudella sivussa vain pikku kolhuista kärsivät Yoonis Muse, Albion Ademi ja pitkäaikaispotilas Niko Markkula. Kolmikon lisäksi kokoonpanosta puuttuu flunssainen Mika Ojala.

Suomen Cupin ottelu Inter-TPS pelataan siis Javenture Areenalla perjantaina kello 19.00.