13.7.2018

Otteluennakko: FC Inter-SJK

FC Inter-SJK
Otteluennakko

Joukkueiden väliset kolme edellistä ottelua Veikkausliigassa:

2018
SJK-FC Inter 0-1

2017
SJK-FC Inter 5-0
FC Inter-SJK 0-1

FC Inter pelaa Veikkausliigaa jälleen lauantaina Veritas Stadionilla. Ottelu Seinäjoen Jalkapallokerhoa vastaan alkaa kello 19.00.

Huominen ottelu on toinen joukkueiden välinen taisto kauden 2018 Veikkausliigassa. Toukokuussa Seinäjoella Inter haki kaikki kolme pistettä kotiin 0-1 tulokseen päättyneessä ottelussa. Ainoan maalin OmaSP Stadionilla pelatussa ottelussa teki Timo Furuholm.

Alkukauden pahasti kontannut SJK:n on saanut vihdoin pelin kulkemaan tuloksellisesti paremmin. Kolmen edellisen ottelun saldo Aleksei Eremenko SR:n valmentamalla ryhmällä on kaksi voittoa ja yksi tasapeli.

Interin päävalmentaja John Allen on pannut merkille seinäjokelaisten hyvät otteet.

– He ovat olleet oikeastaan samassa asemassa meidän kanssa. Valmentajavaihdoksen jälkeen otti aikansa ennen kuin tulokset alkoivat heillä parantua. Nyt he ovat saaneet puolustuspelaamisen kuntoon ja sitä kautta ovat pystyneet voittoihin kahdessa edellisessä ottelussa, sanoo Allen.

Kuten Allen mainitsi, on myös Inter saamassa pikkuhiljaa juonesta kiinni. Viikko sitten FC Lahden vieraana haettu vierasvoitto on tästä hyvä esimerkki. Varsinkin joukkueen puolustuspelaaminen on ottanut isoja askeleita eteenpäin.

– Meidän puolustuspelaaminen on parantunut ja sen varaan on hyvä rakentaa myös hyökkäyspelaamista. Edellisessä ottelussa Lahti ei saanut koko ottelussa luotua oikeastaan yhtään paikkaa. Samaa kurinalaisuutta ja voittamisen halua pitää näkyä kentällä myös huomenna, vaatii Allen.

Interin kokoonpanosta ovat huomenna sivussa vammojen takia maalivahti Henrik Moisander ja laitapakki Tatu Varmanen. Albion Ademi on matkustanut perjantaina U19 EM-kisoihin, eikä näin ollen pelaa huomenna.

Veikkausliigan ottelu FC Inter-SJK pelataan Veritas Stadionilla huomenna lauantaina kello 19.00.