18.1.2019

Otteluennakko: FC Inter – SalPa

Parin viikon ajan joukkueharjoituksissa uurastanut FC Interin edustusjoukkue avaa huomenna lauantaina ottelukautensa vuoden 2019 osalta. Vastaan Kupittaa 5:n tekonurmikentällä asettuu Kakkosessa pelaava Salon Palloilijat. Aiemmasta ilmoituksesta poiketen ottelu alkaa vasta klo 14.30.

FC Interin päävalmentajana marraskuussa aloittaneelle José Riveirolle ottelu on ensimmäinen joukkueen peräsimessä. Hän pitää ottelua erityisesti hyödyllisenä testinä joukkueelle.

– Ottelussa pääsemme testaamaan ensimmäisten parin harjoitusviikon asioiden toimivuutta. On myös tärkeää tuoda pelaajille otteluista saatavia kilpailullisuuden tunnetta ennen Suomen Cupin alkua, Riveiro muistuttaa.

Peli on ensimmäinen seuran paidassa myös joukkueeseen talven aikana liittyneille Hanson Boakaille, Daan Klinkenbergille, Aleksi Paanaselle ja Miro Tenholle. Lisäksi paluumuuttajina joukkueessa nähdään Juuso Hämäläinen ja Mikke Louhela. Riveiron mukaan myös uusien pelaajien runsas määrä tuo merkitystä huomisen ottelulle.

– Meillä on joukkueessa paljon uusia pelaajia, joten tällaiset pelit ovat tärkeitä pelitavan säätämisessä. Näkemämme perusteella päätämme osittain tulevien viikkojen harjoitusten sisällöstä, Riveiro lisää.

Huomisesta ottelusta Interiltä puuttuvat loukkaantumisten takia Albion Ademi, Elias Mastokangas ja Mika Ojala. Sen sijaan Interin mukana huomisen otteluun osallistuu sopimuksettomana pelaajana Samba Sillah. Alkukuun joukkueen mukana harjoitellut Sillah on aiemmin pelannut Jarossa, VIFK:ssa ja VPS:ssä. Myös Interin akatemiapelaaja Jan Heinonen on Interin kokoonpanossa.

Huomisen ottelun puoliajat kestävät poikkeuksellisesti vain 40 ja 30 minuuttia. Otteluun on vapaa pääsy. Tervetuloa!