Otteluennakko: FC Inter-PS Kemi

27.5.2016

Inter kohtaa huomenna lauantaina PS Kemin Veritas Stadionilla pelattavassa Veikkausliigaottelussa. Ottelu alkaa kello 18.00.

Huominen ottelu on Interin kannalta katsottuna uuden alku. Joukkuetta yli yhdeksän vuotta valmentanut Job Dragtsma astui torstaina sivuun tehtävästään. Toistaiseksi Interin valmennusvastuun kantaa hollantilaisen kakkosmiehenä toiminut Jami Wallenius.

Vetovastuun ottanut pitkän linjan Inter-valmentaja lupaa muutoksia heti huomiseen otteluun.

– Muutoksia on luvassa, sen lupaan. En halua kuitenkaan niistä etukäteen puhua, sanoo Wallenius.

Interin peli on periaatteessa kulkenut jollakin tavalla ihan tyydyttävällä tavalla viime otteluissa tappioista huolimatta. Suurimmat ongelmat ovat olleet molempien maalien edessä. Wallenius kaipaa silti parannusta sekä joukkueen että yksilöisen pelaamiseen.

– Pelaaminen pitää löytää jälleen. Pelaajien pitää pystyä käyttämään vahvuuksiaan. Lisäksi jokaisen pelaajan pitää laittaa itsensä täysillä likoon, korostaa Wallenius.

Lauantaina Interin vieraaksi saapuva PS Kemi on uusi tuttavuus Veikkausliigakartalla. Joukkue on aloittanut kauden kuitenkin ennakkoluulottomasti ja kerännyt pisteitä tasaiseen tahtiin. Varsinkin joukkueen englantilainen laituri Billy Ions on osoittanut vaarallisuutensa.

Interin kokoonpanosta puuttuvat edelleen Henri Lehtonen, Henrik Moisander, Philip Njoku, Oskari Qvick, Pape Sow ja Adama Tamboura.

– Loukkaantuneita pelaajia on edelleen. Heistä lähimpänä paluuta vahvuuteen ovat Moisander ja Njoku. Huomenna he eivät kuitenkaan ole vielä mukana, päättää Wallenius.

Veikkausliigan ottelu FC Inter-PS Kemi pelataan siis huomenna lauantaina Veritas Stadionilla alkaen kello 18.00.