22.5.2017

Otteluennakko: FC Inter-PS Kemi

FC Inter pelaa huomenna tiistaina kotiottelun Veikkausliigassa PS Kemiä vastaan. Ottelu pelataan tietysti Veritas Stadionilla ja alkamisaika on tuttu, kello 18.30.

Huomenna Veritas Stadionille vieraaksi saapuva PS Kemi on pelannut mollivoittoisesti viime aikoina. Hyvän alun jälkeen joukkue on hävinnyt neljä viimeisintä otteluaan ja valahtanut sarjataulukossa toiseksi viimeiselle sijalle.

Interin lähtökohdat huomiseen otteluun ovat hyvät. Joukkue esitti parastaan edellisessä ottelussa Tampereella Ilvestä vastaan ja voitti ottelun suvereenin esityksen jälkeen 0-2. Päävalmentaja Shefki Kuqin mukaan joukkue saavutti vihdoin oman tasonsa.

– Tässä joukkueessa on todella hyvä potentiaali. Ilvestä vastaan uskalsimme pelata pallollisesti sillä tasolla, mihin pystymme, sanoo Kuqi.

Inter-luotsin mukaan Ilves-ottelun taso pitää pystyä pitämään myös tulevissa otteluissa.

– Jos haluamme menestyä, niin ei riitä, että pelaamme silloin tällöin hyvin. Nyt tavoitteena on jatkaa samaa rataa huomenna, painottaa Kuqi.

Inter on onnistunut tämän kauden otteluissa hyvin maalinteossa. Ilves-pelissä joukkue onnistui pitämään myös nollan. Se oli tärkeää joukkueelle.

– Olemme päästäneet maaleja pelkkää huolimattomuuttamme. Ilves-pelissä myös puolustuspelin fokus pysyi kasassa koko ottelun. Se oli tärkeää joukkueelle henkisesti, myöntää Kuqi.

Huominen ottelu PS Kemiä vastaan on kuitenkin jälleen kova haaste. Varaa löysäilyyn ei Kuqin mukaan ole.

– Olen sanonut aina, että tässä sarjassa ei ole helppoja pelejä. Asenteen ja keskittymisen pitää olla joka ottelussa huipputasolla. Huomisesta pelistä tulee varmasti tiukka peli jälleen. Voittoon pitää onnistua hyvin, päättää Kuqi.

Interin kokoonpanosta ovat vammojen takia sivussa Kevin Mombilo, Julien Faubert ja Ilves-ottelussa itsensä loukannut Henri Lehtonen.

Veikkausliigaottelu Inter-PS Kemi pelataan siis huomenna tiistaina Veritas Stadionilla kello 18.30 alkaen.