Otteluennakko: FC Inter – PK-35 Vantaa

20.4.2016

Veritas Stadionilla on tarjolla huippujalkapalloa jälleen huomenna torstaina. Tällä kertaa kilpailuna on Suomen Cup, jonka kuudennella kierroksella Inter kohtaa PK-35 Vantaan. Ottelu potkaistaan käyntiin erotuomari Dennis Antamon pillinvihellyksestä kello 18.30.

Interin vastustaja PK-35 on edennyt cupin 6. kierrokselle voittamalla 4. kierroksella FC KTP:n 2-1 ja 5. kierroksella jatko-ottelun jälkeen HIFK:n samoin lukemin. Inter sen sijaan on voittanut omissa otteluissaan kakkosen joukkueet FC Ålandin 4-1 ja KäPa:n 2-0.

Jo käynnissä olevassa Veikkausliigassa vierasjoukkue PK-35 on pelannut neljä ottelua. Näistä otteluista joukkue on voittanut yhden ja hävinnyt kolme. Interin saldo Veikkausliigan otteluista on kaksi voittoa ja yksi tasapeli.

Vaikka PK-35 ei olekaan aloittanut Veikkausliigaa tuloksellisesti erikoisesti, tietää Interin päävalmentaja Job Dragtsma joukkueen kyvyt.

– PK-35 on erittäin hyvä joukkue, jossa on paljon taitavia pelaajia. He pelaavat hyvää jalkapalloa, vaikka tulokset eivät olekaan suosineet heitä toistaiseksi, sanoo Dragtsma.

Interin lähtökohdat otteluun ovat hyvät. Joukkue on onnistunut kääntämään pelejä voitoiksi vahvalla loppuhetkien pelaamisellaan.

– Terveystilanne on hyvä ja olemme pystyneet kierrättämään pelaajia. Joukkueen itseluottamus on myös korkealla hyvän kauden alun ansiosta. Kaiken kaikkiaan pystymme lähtemään huomiseen peliin erittäin luottavaisin mielin hakemaan jatkopaikkaa. Tavoitteenamme on menestyä Suomen Cupissa, toteaa Dragtsma.

Interin kokoonpanosta puuttuvat huomisesta Suomen Cupin ottelusta Jukka Lehtovaara, Oskari Qvick, Adama Tamboura ja Kennedy Nwanganga.

Suomen Cuoin 6. kierroksen ottelu FC Inter – PK-35 Vantaa pelataan siis huomenna Veritas Stadionilla kello 18.30.