9.8.2016

Otteluennakko: FC Inter-PK-35 Vantaa

Inter pelaa ensimmäistä kertaa uuden päävalmentajansa Shefki Kuqin johdolla Veritas Stadionilla huomenna keskiviikkona. Jännitteitä ottelusta ei puutu, sillä vastaan Inter saa Kuqin edellisen joukkueen, sarjajumbo PK-35 Vantaan. Ottelu alkaa Veritas Stadionilla kello 18.30.

Vaikka Kuqin-Inter-siirto luo otteluun omat jännitteensä on Interillä myös kalavelkoja maksettavana. Joukkue on nimittäin hävinnyt molemmat vantaalaisia vastaan pelatut ottelut tällä kaudella. Suomen Cupissa PK-35 Vantaa oli vahvempi 4-0, kun taas Veikkausliigassa Inter hävisi Job Dragtsman jäähyväisottelussa 3-1.

Kolmen peräkkäisen nollapelin myötä puolustuksen kuntoon saanut Inter lähtee otteluun hakemaan ensimmäistä voittoa sitten kesäkuun alun. Voittokantaan pääseminen olisi tällä hetkellä todella tärkeää.

– Kyllä se voitto toisi lisää itseluottamusta pojille. Peli on sujunut hyvin, mutta nyt pitäisi niitä maaleja myös saada tehtyä, sanoo päävalmentaja Shefki Kuqi.

Interin hyökkäyksessä pelasi lauantaisessa Ilves-ottelussa kolme uutta pelaajaa. Njazi Kuqi, Lucas Garcian ja Erfan Zenelin yhteistyö jätti vielä toivomisen varaa. Tämä on Kuqin mukaan ymmärrettävää.

– Hei eivät ole pelanneet vielä kauaa yhdessä. Ilves ottelu oli ensimmäinen ja huomenna asiat sujuvat jo varmasti paremmin, luottaa Kuqi.

Interin kokoonpanosta puuttuvat varmuudella huomenna keskiviikkona Henrik Moisander, Adama Tamboura, Pape Sow, Oskari Qvick ja Philip Njoku. Petros Kanakoudis, Kalle Kauppi ja Egzon Belica saivat Ilves-pelissä pieniä kolhuja, mutta lienevät tästä huolimatta pelikunnossa huomenna.

Veikkausliigan ottelu Inter-PK-35 Vantaa pelataan siis huomenna keskiviikkona Veritas Stadionilla alaken tuttuun tapaan kello 18.30.