17.8.2018

Otteluennakko: FC Inter-KuPS

FC Inter-KuPS
Otteluennakko

Joukkueiden väliset kolme edellistä ottelua Veikkausliigassa:

2018
FC Inter-KuPS 0-1
KuPS-FC Inter 5-1

2017
FC Inter-KuPS 1-2

FC Inter kohtaa lauantaina Kuopion Palloseuran Veritas Stadionilla pelattavassa Veikkausliigaottelussa. Ottelu alkaa kello 17.00.

Kuopiolaiset ovat olleet Interille tällä kaudella vielä ylitsepääsemätön vastustaja. Keväällä Kuopiossa kotijoukkue antoi Interille oikein isän kädestä voittamalla 5-1. Veritas Stadionilla heinäkuun alussa savolaiset olivat 1-0 parempia.

– Huomenna meillä on edessä todella tiukka haaste. KuPS on voittanut meidät kahdesti tällä kaudella. Meillä on revanssin paikka, sanoo Interin päävalmentaja John Allen.

Heinäkuun alussa pelatun ottelun jälkeen Inter on ollut vahva ja voittanut viidestä edellisestä pelaamastaan ottelusta neljä ja pelannut yhden tasapelin. Hyvä kesävire on nostanut Interin himmeimmistä mitaleista kamppailevan ryhmän kantaan.

– Me olemme tilanteessa, missä meidän pitää pystyä ottamaan voittoja, jotta pysymme mitalitaistelussa. Huomenna ei ole varaa tappioon, eikä oikein edes tasapeliin, korostaa Allen.

Kuopiolaisten vahvuus joukkueen on Inter-luotsin tiedossa.

– Heillä on todella hyvä hyökkäyskalusto joukkueessa ja se meidän pitää ottaa huomioon. Olemme kuitenkin hyvässä vireessä ja kotijoukkue, joten voimme lähteä luottavaisena huomiseen, toteaa Allen.

Interin kokoonpanosta puuttuu huomisesta KuPS-ottelusta ainoastaan Tatu Varmanen. Muuten pelaajisto on valmennusjohdon käytössä.

– Yksi muutos meidän kokoonpanoon tulee varmasti, kun Beni (Benjamin Källman) ei ole hänen kannaltaan positiivisista syistä enää käytössä. Meillä on kuitenkin Tatua lukuun ottamatta koko miehistö käytössä, joten olemme hyvässä tilanteessa, päättää Allen.

Veikkausliigan ottelu FC Inter-Kuopion Palloseura pelataan Veritas Stadionilla lauantaina kello 17.00 alkaen.