28.9.2017

Otteluennakko: FC Inter-KuPS

Inter kohtaa huomenna perjantaina Kuopion Palloseuran Veritas Stadionilla pelattavassa Veikkausliigaottelussa. Alkuvihellys otteluun kuullaan kello 18.30.

Inter kohtaa kuopiolaiset huomenna kolmannen kerran tällä kaudella. Huhtikuussa Kuopiossa kolmannella sijalla Veikkausliigassa majaileva KuPS voitti ottelun niukasti 2-1. Kesäkuussa Veritas Stadionlla pinnat menivät 1-1 tuloksen myötä jakoon.

Interin huominen vastustaja KuPS on siis tällä hetkellä kolmannella sijalla Veikkausliigan sarjataulukossa tasapisteissä toisena olevan FC Lahden kanssa.

Interillä ei periaatteessa pelissä ole kuin kunnia. Mitalimahdollisuudet ovat menneet, mutta tästä huolimatta joukkue lähtee nälkäisenä loppukauden otteluihin. Ensimmäinen tavoite joukkueen päävalmentaja Fabrizio Piccaretan mukaan on rikkoa kirous kahdesta peräkkäisestä voitosta.

– Haluamme kerätä pisteitä niin paljon kuin mahdollista. Lähdemme voittamaan jokaista jäljellä olevaa ottelua. Huomenna haluamme rikkoa myös tämän kahden peräkkäisen voiton kirouksen. JJK-voitto nosti joukkueen itseluottamusta, mutta nyt me haluamme näyttää, että pystymme voittamaan myös peräkkäisiä otteluita, sanoo Inter-luotsi.

Piccareta on peräänkuuluttanut joukkueelta oikeaa asennetta otteluissa. Italiainen vaatii oikeaa asennetta kentälle jälleen huomenna.

– JJK-ottelussa pelaajilta löytyi jo oikeaa luonnetta, vaikka asiat eivät sujuneet ihan koko ajan. Voitto nosti kuitenkin silmin nähden itseluottamusta. Tätä luonnetta tarvitaan myös huomenna. Ei ole lopulta väliä, mikä vastustaja sinulla on vastassa. Hyvällä asenteella voitat ensin oman vastustajan ja sitä kautta autat koko joukkuetta parempaan menestykseen, korostaa Piccareta.

Interin kokoonpanosta ovat huomenna varmuudella sivussa pelikieltoaan sovittava Petros Kanakoudis sekä vammojen takia huilaavat Kalle Kauppi ja Niko Markkula, jota ei tällä kaudella enää kantapäävamman takia kentällä nähdä.

Veikkausliigaottelu FC Inter-KuPS pelataan siis huomenna perjantaina Veritas Stadionilla kello 18.30 alkaen.