20.6.2017

Otteluennakko: FC Inter-KuPS

Interin ottelut Veikkausliigassa jatkuvat huomenna keskiviikkona kotiottelulla Kuopion Palloseuraa vastaan. Veritas Stadionilla pelattava ottelu alkaa kello 18.30.

Inter lähtee huomiseen peliin revanssimielessä. Keväällä pelattu ottelu Kuopiossa päättyi KuPS:n niukkaan 2-1 voittoon. Inter-leirissä painaa varmasti mieltä myös lauantainen RoPS-ottelu, missä joukkue ei ollut lähelläkään parastaan.

– Kyllä me halutaan päästä taas voittojen makuun. RoPS-peli ei ollut meiltä hyvä, mutta voimme kuitata sen, jos voitamme huomenna, sanoo Joukkueen päävalmentaja Shefki Kuqi.

Keväinen KuPS-ottelu oli Inter-luotsin mukaan myös tasainen. Sen olisi voinut voittaa kumpi tahansa.

– Keväällä pelasimme tasaisen ottelun, mikä ratkesi lopulta pariin virheeseen puolustuspäässä. Myös meillä oli siellä omat paikkamme ja olisimme ihan hyvin voineet voittaa sen pelin, muistelee Kuqi.

Huomisesta ottelusta Kuqi odottaa tiukkaa. Tuon ennusteen voi uskoa jo katsomalla sarjataulukkoakin, missä Interin on heti pisteen neljäntenä olevaa KuPS:aa perässä.

– Varmasti tiukka peli tulee huomenna. Meidän pitää olla huolellisia molempien maalien edessä ja pyrkiä tasapainoiseen peliin. Jos onnistumme tuossa, niin olemme lähellä voittoa aivan varmasti, päättää Kuqi.

Interin kokoonpanosta puuttuvat huomenna varmuudella Henrik Moisander, Mika Mäkitalo, Niko Markkula ja Guy Gnabouyou.

Veikkausliigan ottelu Inter-KuPS pelataan siis huomenna keskiviikkona Veritas Stadionilla alkaen kello 18.30.