Otteluennakko: FC Inter-KuPS

17.4.2016

Huomenna maanantaina mennään taas Veritas Stadionilla Veikkausliigan merkeissä. Inter saa vieraaksi kello 18.30 alkavaan otteluun kauden kahdella tappiolla aloittaneen Kuopion Palloseuran.

Kauden avausottelussa kuopiolaiset hävisivät Ilvekselle 0-1, kun taas torstaina sarjanousija PK-35 haki Kuopiosta pisteet 2-3 voitolla.

Inter sen sijaan on pelannut kauden kaksi ottelua ilman tappiota. Joukkueen pistepussi on karttunut neljällä pisteellä FC Lahtea vastaan pelatun tasapelin ja HIFK:sta otetun voiton myötä.

Interin päävalmentaja Job Dragtsma on tyytyväinen kauden kahdesta ensimmäisestä ottelusta saatuihin pisteisiin.

– Neljä pistettä kahdesta ensimmäisestä ottelusta on hyvä suoritus. Varsinkin HIFK-ottelun kääntäminen voitoksi oli asia, mistä joukkue voi olla ylpeä. Oli tärkeää, että saimme hyvän alun sarjaan, sanoo Dragtsma.

Vaikka Interin kausi onkin pisteiden muodossa alkanut hyvin, niin löytää Inter-luotsi vielä paljon parannettavaa joukkueen otteista.

– Hyvistä tuloksista huolimatta tasomme on heittelehtinyt liikaa pelien sisällä. Tarvitsemme ehdottomasti lisää tasaisuutta otteisiin ja sitä haetaan jälleen huomenna, sanoo Dragtsma.

Vaikka KuPS onkin aloittanut Veikkausliigan heikosti, ei Interille ole odotettavissa helppoja pisteitä. Tämän myöntää myös päävalmentaja Job Dragtsma.

– KuPS on hankkinut talven aikana uusia pelaajia, jotka liittyivät joukkueeseen vasta kauden alla. Yhteisen sävelen löytämiseen menee varmasti hetki aikaa. He parantavat varmasti kevään aikana, joten helppoa meillä ei tule huomenna olemaan. Meidän ottelut ovat olleet viime vuosina tasaisia ja samaa odotan huomisesta ottelusta, toteaa Dragtsma.

Huominen KuPS-ottelu aloitaa Interin osalta kolmen ottelun viikon. Dragtsman mukaan kierrätystä pelaajien suhteen on luvassa.

– Kierrätämme pelaajia varmasti tulevan viikon kolmessa ottelussa. Terveystilanteemme on ihan kohtalainen tällä hetkellä, mikä mahdollistaa rotaation, päättää Dragtsma.

Interin kokoonpanosta ovat varmuudella huomenna sivussa Jukka Lehtovaara, Oskari Qvick, Adama Tamboura ja Kennedy Nwanganga.

Veikkausliigan ottelu FC Inter-KuPS pelataan siis huomenna maanantaina Veritas Stadionilla alkaen kello 18.30.