3.3.2018

Otteluennakko: FC Inter-Klubi 04

Inter pelaa huomenna sunnuntaina Suomen Cupin alkulohkon ottelun Klubi 04 vastaan. Ottelua alkaa Javenture Areenalla iltapäivällä kello 14.15.

Inter lähtee sunnuntain otteluun alkulohkon ykköspaikalta. Mahdollinen voitto ottelusta nostaisi joukkueen lähelle alkulohkon voittoa ja paikkaa Suomen Cupin puolivälierissä.

Interin päävalmentaja Fabrizio Piccareta pitää Klubi 04-ottelua tärkeänä testinä joukkueelleen.

– Huominen ottelu on meille tärkeä testi, missä voimme arvioida joukkueen yhtenäisyyttä ja kypsyyttä tuloksen ja peliesityksen kautta, sanoo Piccareta.

Piccareta alleviivaa myös oikean asenteen tärkeyttä sunnuntaina. Mahdollinen asennevamma tuottaisi italialaisen mukaan joukkueella varmasti vaikeuksia lupaavia pelaajia täynnä olevaa HJK:n reservijoukkuetta vastaan.

– Olen tehnyt pelaajille selväksi, että asennevamma tässä pelissä tuo varmasti ongelmia joukkueelle. Klubi 04 on täynnä lahjakkaita nuoria pelaajia, joita ei voi aliarvioida, korostaa Piccareta.

Interillä on huomisessa ottelussa vain yksi tavoite – voitto. Tuo vaatii Piccaretan mukaan joukkueelta samaa yhtenäisyyttä ja joukkuepelaamista kuin aikaisemmin tällä kaudella.

– Meillä on ottelussa vain yksi tehtävä ja se on poistua kentältä voittajana ja jatkaa alkulohkon johdossa. Tuo saavutetaan vain samalla asenteella ja tekemisen tasolla, mitä olemme näyttäneet aikaisemmissa otteluissa. Voimme rakentaa voittamisen mentaliteettia vain yhtenäisyyden ja joukkuepelaamisen kautta, päättää Piccareta.

Interin kokoonpanosta puuttuvat huomenna varmuudella pelikieltonsa toista otteluaan sovittava Teemu Penninkangas, flunssasta kärsivä Timo Furuholm sekä vammoista kärsivät Niko Markkula ja Mika Mäkitalo.

Interin ja Klubi 04:n välinen Suomen Cupin alkulohkon ottelu pelataan siis huomenna sunnuntaina Javenture Areenalla kello 14.15.