2.5.2018

Otteluennakko: FC Inter-Ilves

FC Inter-Ilves
Otteluennakko

Kolme edellistä joukkueiden välistä ottelua Veikkausliigassa:

2017
FC Inter-Ilves 2-2
FC Inter-Ilves 1-1
Ilves-FC Inter 0-2

Veikkausliigaottelut jatkuvat Interin osalta Veritas Stadionilla jälleen torstaina, jolloin vieraaksi saapuu Ilves. Ottelu alkaa kello 18.30.

Inter ja Ilves ovat aloittaneet kauden lähes identtisesti. Kumpikin joukkue on pelannut toistaiseksi viisi ottelua, joista kasassa molemmilla on viisi pistettä. Inter on joukkueista sarjataulukosta edellä paremman maalieron turvin.

Inter on ottanut kauden toistaiseksi ainoan voittonsa kauden toisesta ottelustaan PS Kemin vieraana. Joukkueen päävalmentaja Fabrizio Piccareta haluaa päästä voiton makuun myös kotikentällä.

– Emme ole voittaneet vielä kotikentällä tällä kaudella. Se on meidän ehdoton tavoitteemme huomenna. Olen varma, että myös pelaajat haluavat tuon kotivoiton plakkariin, toteaa Piccareta.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa edellisen kerran Suomen Cupin puolivälieräottelussa maaliskuussa. Tuolloin Inter vei tasaisen kohtaamisen nimiinsä Benjamin Källmanin maaleilla 2-0.

– Ilves on aina vaikea ja kova vastus kohdata. Heillä on joukkueessa hyvä sekoitus kokemusta ja nuoruutta höystettynä hyvällä valmentajalla. Tämän lisäksi he haluavat varmasti revanssin Suomen Cupissa kärsimälle tappiolle, sanoo Piccareta.

Veikkausliigan kaksi ensimmäistä kuukautta on perinteisesti tiivistä pelitahtia. Härkäviikoilta ei ole myöskään säästynyt Inter. Piccaretan mukaan joukkue on pyrkinyt pelaajien kierrätyksellä jakamaan rasitusta tasaisemmin pelaajien välillä.

– Olemme pyrkineet jakamaan vastuuta pelaajien välillä kahden edellisen viikon aikana tiiviin ottelurytmin takia. Tämän takia olen varma, että kaikki pelaajat ovat huomenna valmiita antamaan 100% panoksen voiton eteen, päättää Piccareta.

Interin pelaajisto huomiseen otteluun lähdettäessä on vanhalla mallilla. Varmuudella kokoonpanosta on sivussa vain pitkäaikaispotilas Niko Markkula. Pitkään sivussa ollut Daniel Kamy on harjoitellut normaalisti joukkueen mukana, mutta kaipaa vielä lisää ottelutuntumaa ja harjoitusta täyteen kuntoon pääsemiseksi.

Veikkausliigaottelu Interin ja Ilveksen välillä pelataan siis huomenna torstaina kello 18.30 alkaen Veritas Stadionilla.