28.3.2018

Otteluennakko: FC Inter-Ilves

Inter pelaa huomenna torstaina paikasta Suomen Cupin välierissä Kupittaalla. Puolivälieräottelu Ilvestä vastaan alkaa kello 17.00.

Kupittaalla iskevät yhteen omien alkulohkojensa ykköset. Ilves vei nimiinsä 11 pisteellä alkulohkon C, kun taas Inter oli E-lohkon ykkönen 13 pisteellä.

Huomenna ei alkulohkojen sijoituksilla ja menneellä ole enää mitään merkitystä. Vain tuloksella on väliä ja sitä haetaan tarvittaessa rangaistuspotkukilpailusta asti.

Interin päävalmentaja Fabrizio Piccaretan mukaan huominen ottelu on ensimmäinen todellinen testi ja käännekohta joukkueelle.

– Huominen peli on ensimmäinen käännekohta ja todellinen testi meille. Edessä on haasteellinen ottelu kovaa vastustajaa vastaan, joka tulee otteluun ennakkosuosikkina, sanoo Piccareta.

Inter-luotsi heittää ennakkosuosikikin viitan viime kauden sijoitukseen perustuen Ilvekselle.

– He sijoittuivat viime kaudelle Veikkaisliigassa kolmanneksi ja me yhdeksänneksi. Olemme altavastaajia ja meidän on tiedettävä se, toteaa Piccareta.

Vaikka suosikin viitta heitetäänkin suosiolla Ilves-turkin päälle, lähtee Inter hakemaan ottelusta paikkaa jatkossa. Saavuttaakseen sen, pitää Interin onnistua Piccaretan mukaan hyvin jokaisella osa-alueella.

– Totta kai lähdemme hakemaan voittoa. Meillä on siihen hyvät mahdollisuudet. Meidän pitää kuitenkin olla parhaimmillamme fyysisesti, teknisesti, taktisesti ja henkisesti. Jos yksikin näistä osa-alueista mättää, tulemme olemaan ongelmissa, korostaa Piccareta.

Interin kokoonpanosta ovat sivussa Tero Mäntylä, Mikko Kuningas, Mika Mäkitalo, Daniel Kamy ja Niko Markkula.

Suomen Cupin puolivälieräottelu Inter-Ilves pelataan siis Kupittaa 5:lla huomenna torstaina alkaen kello 17.00. Otteluun on vapaa pääsy!