6.9.2017

Otteluennakko: FC Inter – Ilves

Inter kohtaa huomenna torstaina Veritas Stadionilla pelattavassa Veikkausliigaottelussa Ilveksen. Ottelu alkaa tuttuun tapaan kello 18.30.

Huominen ottelu on kolmas Interin ja Ilveksen välinen taisto tällä kaudella. Aikaisemmista otteluista Inter on voittanut yhden ja toinen päättyi heinäkuussa Veritas Stadionilla tasapeliin.

Inter hävisi maaottelutaukoa edeltävän ottelun RoPS:aa vastaan. Huomisessa ottelussa joukkueella onkin edessä pakkovoitto, mikäli se haluaa taistella paikasta sarjataulukon yläpäässä.

Interin päävalmentaja Fabrizio Piccareta uskoo, että joukkue pystyy kääntämään kurssinsa jälleen voitolliseksi huomenna.

– Meidän edellinen ottelu RoPS:aa vastaan oli huono monelta osin. Uskon kuitenkin, että se on prosessia ja huomenna palaamme jälleen sille tasolle, missä meidän kuuluu pelillisesti olla, sanoo PIccareta.

Piccaretan mukaan joukkueen pitää parantaa pelillisesti, mikäli se haluaa voittaa huomenna.

– Joukkue haluaa varmasti näyttää. Siitä ei ole epäilystäkään. RoPS-pelistä meidän pitää päästä lähelle omaa tasoamme pelaamisen suhteen. Ilves on haasteena vaikea, mutta jos saamme pelaamisen omalle tasolle, pystymme voittoon, uskoo PIccareta.

Inter saa huomiseen otteluun vahvistusta myös sairastuvalta. Inter-luotsi ottaakin mm. Mika Ojalan ja Lucas Garcian ja RoPS-ottelusta pelikiellon takia sivussa olleen Philip Njokun takaisin ryhmään innolla.

– Meillä on ollut edellisistä otteluista vammojen takia sivussa pelaajia. Nyt saamme tärkeitä pelaajia takaisin mukaan. Se tietää hyvää, päättää PIccareta.

Interin kokoonpanosta ovat sivussa huomenna pelikieltoaan sovittavat Henri Lehtonen ja Alan Henrique. Vammoista kärsivät vielä Njazi Kuqi ja Niko Markkula.

Veikkausliigaottelu Inter-Ilves pelataan siis huomenna torstaina Veritas Stadionilla kello 18.30.